Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ
Νέα

Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει και έχουμε και ημερομηνία για την πρεμιέρα. Ο ΣΚΑΙ έδωσε πριν από λίγο το νέο τρέιλερ με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, λίγες πριν από την επιστροφή της εκπομπής. Γιάννης Σερβετάς, Χρήστο Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται και πάλι στους δέκτες μας.

Η αγαπημένη, σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ, από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου πριν τα μεσάνυχτα.

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης μετά από 20 χρόνια

Έπειτα σειρά δημοσιευμάτων, που ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να μιλά με το ένα ή το άλλο κανάλι, εκείνος έδωσε τα χέρια με τον σταθμό του Φαλήρου, στα μέσα Δεκέμβρη. Ο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα με ένα τρέιλερ στον τελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”.

Σκά(ε)ι η νέα prime time

Το Ράδιο Αρβύλα είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ πριν από τα Χριστούγεννα, ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει κι άλλα πράγματα. Ανάμεσα στα τηλεοπτικά του πρότζεκτ και η εκπομπή “Βινύλιο” που προβλήθηκε για πρώτη φορά πέρσι.

Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει έτσι, μαζί με τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor ολική επαναφορά στην τηλεθέαση, καθώς το τελευταίο διάστημα Power Of Love και My Style Rocks δεν μπορούν να “χτυπήσουν” τον ανταγωνισμό του MasterChef και των ελληνικών σειρών σε ALPHA και ANT1.