“Ράδιο Αρβύλα” – ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο του “διαζυγίου”
Νέα

“Ράδιο Αρβύλα” – ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο του “διαζυγίου”

“Ράδιο Αρβύλα” – ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο του “διαζυγίου”

Πώς εμπλέκεται ο Μάρκος Σεφερλής στη ρήξη;

Έντονο είναι το παρασκήνιο της ρήξης του ΣΚΑΪ και των “Ράδιο Αρβύλα”, αφού καθημερινά βγαίνουν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες που φωτίζουν το “σκοτάδι” που πλανάται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε”, “μήλον της έριδος” στον καυγά των δυο πλευρών ήταν το τρέιλερ της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή.

Ο οικοδεσπότης των “Ράδιο Αρβύλα” αρνήθηκε να “παίζεται” το τρέιλερ της νέας εκπομπής του ηθοποιού στα διαφημιστικά διαλείμματα μαζί με τα trailer των υπολοίπων εκπομπών, καθώς δεν ήθελε καθόλου να διαφημίζει το συγκεκριμένο concept.

Ωστόσο, οι διαφωνίες του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου δεν περιορίστηκαν στον Μάρκο Σεφερλή…

Όπως λέγεται, ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να αλλάξει αρκετούς από τους όρους του συμβολαίου του, όπως για παράδειγμα την ώρα προβολής, καθώς και ποια εκπομπή θα ήταν lead in για τον ίδιο.

Οι πληροφορίες θέλουν την “πάσα” στο “Ράδιο Αρβύλα” να έδινε το Big Brother, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης ήθελε πρώτα να δει τα νούμερα της τηλεθέασης που θα έκανε το ριάλιτι και ανάλογα με το πόσο υψηλά θα ήταν, θα κρινόταν και εάν θα προηγείτο του ίδιου και της παρέας του.

Τέλος, στην περίπτωση που το “Ράδιο Αρβύλα” έκανε μεγάλη τηλεθέαση, ζήτησε από τους υπεύθυνους να λαμβάνει bonus μαζί με την υπόλοιπη τηλεοπτική του παρέα, ενώ εάν η απήχηση δεν ήταν η προσδοκώμενη θα μπορούσε το κανάλι να λήξει ανά πάσα ώρα την συνεργασία.

Η Ντέπυ Γκολεμά διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αντώνη Κανάκη πως κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του, αφού και η ίδια και άλλοι συνάδελφοί της έσπευσαν να μιλήσουν με τον ίδιο χωρίς ανταπόκριση και προσθέτει:

“Όσοι έχουν την ευτυχία να αμείβονται αδρά θα πρέπει να σκέφτονται τα πράγματα κάπως καλύτερα”.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε”

https://streamable.com/3iukw

Πηγή κοντά στον παρουσιαστή, ανέφερε πως ο Αντώνης Κανάκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις διαρροές του ΣΚΑΪ και διαψεύδει τις φήμες σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του οικοδεσπότη των Ράδιο Αρβύλα.

https://streamable.com/4orju