Ράνια Τζίμα: «Όταν έκλεισε το Mega εγώ και ο σύζυγός μου βρεθήκαμε στον αέρα»
Νέα

Ράνια Τζίμα: «Όταν έκλεισε το Mega εγώ και ο σύζυγός μου βρεθήκαμε στον αέρα»

Ράνια Τζίμα: «Όταν έκλεισε το Mega εγώ και ο σύζυγός μου βρεθήκαμε στον αέρα»

Η επιθυμία της για δεύτερο παιδί και το συναισθηματικό δέσιμο με το κανάλι

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και αφού περιέγραψε ότι η πιο δύσκολη στιγμή σε δελτίο ειδήσεων ήταν η υπόθεση Τοπαλούδη.

Ήταν η στιγμή που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με κανένα τρόπο» είπε. «Δάκρυσα, το καλύψαμε με πλάνα, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

«Έχω μεγάλη συναισθηματική σύνδεση με το Mega. Ήταν μεγάλο σχολείο. Ήθελα πάρα πολύ να ξανανοίξει. Ήταν πολύ έντονο το αίσθημα της αδικίας όταν έκλεισε. Έλεγα είναι δυνατόν αυτή η οικογένεια; Εγώ ήμουν έγκυος στον 6ο-7ο μήνα και μετά το Πάσχα πήρα άδεια. Παρακολούθησα τον διαγωνισμό για τις άδειες των καναλιών από το μαιευτήριο. Εμείς απολύτως βιοποριζόμαστε από τη δουλειά, και εγώ και ο Γαβριήλ. Όταν έκλεισε το Mega είχε φύγει από την πολιτική. Βρεθήκαμε στον αέρα. Όπως εκατομμύρια οικογένειες. Εγώ όταν η Ελένη ήταν 40 ημερών όταν ξεκίνησα να χτυπώ πόρτες και ευτύχισαν να βρω δουλειά στον Alpha».

Μίλησε και για την οικογενειακή της ζωή με την 4χρονη κόρη της. «Είναι δεινός μαμάκιας, ζηλεύει τον μπαμπά της, τον ανταγωνίζεται. Εγώ το απολαμβάνω. Αφήνω τον Γαβριήλ να τη μαλώνει.

Τέλος αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. «Εγώ θέλω κι άλλο παιδί. Αυτό που περάσαμε έγραψε μέσα μας. Με τη διαφορά ότι επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι θα ήθελα η Ελένη να μην μεγαλώσει μόνη της. Ο Γαβριήλ είναι πραγματιστής. Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά είμαι σχεδόν 40 οπότε αν πρόκειται να αποκτήσουμε άλλο παιδί πρέπει να γίνει».