Ρασέλ: Η εκπομπή που θα ήθελε να είναι, η αιχμή για την Αφροδίτη Γραμμέλη και η απάντηση της τηλεκριτικού
Νέα

Ρασέλ: Η εκπομπή που θα ήθελε να είναι, η αιχμή για την Αφροδίτη Γραμμέλη και η απάντηση της τηλεκριτικού

Ρασέλ: Η εκπομπή που θα ήθελε να είναι, η αιχμή για την Αφροδίτη Γραμμέλη και η απάντηση της τηλεκριτικού

Πινγκ πονγκ της παίκτριας του GNTM με τη δημοσιογράφο

Η Ρασέλ, η εκρηκτική παίκτρια του GNTM φιλοξενήθηκε στη στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη «Σπάσ’ τα» και είχε πολλά να πει.

«Αν μπορούσα να επιλέξω μόνο μία εκπομπή για να είμαι στο πάνελ, θα ήταν της Ναταλίας Γερμανού» είπε, επιβεβαιώνοντας ότι έχει δεχτεί πρόταση από την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη αλλά και από τη «Φάρμα» καθώς και από δύο ακόμη πλευρές που δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Η ερώτηση που δεν απάντησε αλλά προτίμησε να σπάσει έναν υπολογιστή είναι αν ο Έντουαρντ ανταπέδωσε το φλερτ της αν και παραδέχτηκε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους απλώς για να συζητηθεί.

Ποιοι καβάλησαν το καλάμι βγαίνοντας από το GNTM; Ο Αντωνόπουλος, ο Πέτσας και λίγο ο Έντουαρντ, είπε.  Βρήκε όμως ότι οι 3 πιο υπερεκτιμημένοι παίκτες ήταν η ίδια, ο Αντωνόπουλος και ο Δημοσθένης.

«Το I will back το είπα επίτηδες για να γίνω viral» ομολόγησε. «Κι άλλα πράγματα τα έκανα επίτηδες» είπε.

Όπως δήλωσε, το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνην είναι ότι είχε σχέση με τον Δημοσθένη ενώ όπως είπε ξανθιά και καταξιωμένη παρουσιάστρια της ζήτησε να πάει στην εκπομπή της.

«Το GNTM έπρεπε να το κερδίσει ο Αιμιλιάνο. Αδιάφορο μου περνάει το τελικό αποτέλεσμα» είπε.

«Είμαι καυστική και όχι εριστική όπως είπε η κυρία Αφροδίτη Γραμμέλη» δήλωσε δίνοντας πάσα στην τηλεκριτικό που την είχε αποκαλέσει έτσι για τη συμπεριφορά της σε παλαιότερο Pop Up να της ετοιμάσει ένα βίντεο ως απάντηση για να της αποδείξει ότι όντως ήταν εριστική.

«Εγώ σε συμπαθώ επειδή είσαι εριστική και έχεις και αναίδεια αυτό το βίντεο είναι για σένα» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη εξηγώντας ότι δεν εξέφρασε άποψη για τη Ρασέλ σαν προσωπικότητα αλλά σαν Ρασέλ μέσα στο παιχνίδι. «Όταν σχολιάζουμε στην τηλεόραση δεν σχολιάζουμε έτσι επειδή συμπαθούμε ή αντιπαθούμε αλλά βασισμένοι σε γεγονότα» συμπλήρωσε.

https://streamable.com/ki7wnz