Ρασέλ: «Τη λατρεύω την τηλεόραση, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια»
Νέα

Ρασέλ: «Τη λατρεύω την τηλεόραση, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια»

Ρασέλ: «Τη λατρεύω την τηλεόραση, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια»

Η σπόντα στη Μέγκι Ντρίο, το bullying για το χρώμα της και η σχέση της με τους άνδρες

Η εκρηκτική Θεοδώρα Ρασέλ κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και όλα. Αρχικά, ξεκαθάρισε πως θέλει να τη φωνάζουν σκέτο Ρασέλ και έκανε μία αναδρομή στη γνωριμία των γονιών της που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη για τις καυστικές της δηλώσεις μέσα στο παιχνίδι, περιέγραψε την εμπειρία της από τον διαγωνισμό μόδας ενώ παραδέχτηκε πως ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή ήταν για να γίνει γνωστή και να ανοίξει πόρτες στην καριέρα της.

«Πήγα εκεί για την προσωπική μου προβολή και όχι για να γίνω μοντέλο. Το 1,71», είπε.

Με τη Μέγκι Ντρίο – που κατηγορήθηκε ότι την αντιγραφεί στο ριάλιτι μόδας – πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, είναι φίλες αλλά κάπου στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν. «Με τη Μέγκι πήγαμε στην ίδια σχολή. Είμαστε φίλες. Τα χώνω όπως η Μέγκι αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά», είπε αφήνοντας και τη σπόντα της για την πρώην παίκτρια του GNTM.

Παρ΄όλα αυτά, υπήρξαν φορές που και και στην ίδια δεν άρεσε αυτό που έβγαινε προς τα έξω για εκείνη μέσα από τα φαρμακερά της σχόλια.

«Υπήρχαν φορές που ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να μου δώσω μία μπουνιά. Για παράδειγμα, δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου ότι είναι κακιασμένη σκρόφα».

https://streamable.com/5okxpq

Καθώς διακρίνεται για την αφοπλιστική της ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να έχει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση αλλά ξέρει πολύ καλά πως «κανείς δεν πήρε με το “καλημέρα” εκπομπή, όλοι από κάπου ξεκινάνε».

«Τη λατρεύω την τηλεόραση, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», συμπλήρωσε.

Για το αν βίωσε ποτέ ρατσισμό λόγω της εθνικότητάς της είπε πως «το σχολείο είχα υποστεί bullying λόγω του χρώματός μου αλλά ποτέ δεν με στενοχώρησε αυτό».

https://streamable.com/gpafaz

Κεφάλαιο άνδρες. Όσο κι αν πιστεύει κανείς ότι οι άνδρες νιώθουν άνετα απέναντί της αυτό δεν ισχύει. Πολλοί είναι αυτοί που κομπλάρουν μπροστά της και άλλοι νιώθουν ότι τους ευνουχίζει. Πάντως το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή της.

https://streamable.com/z0o5ki

Τελικά τι ισχύει για όσα ακούστηκαν για εκείνη με τον Έντουαρντ και ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το φετινό GNTM;

https://streamable.com/c7tqza

Για το τέλος επιφύλαξε ένα απίστευτα σέξι τσιφτετέλι για τους τηλεθεατές του Γρηγόρη Αρναούτογλου που σίγουρα δεν θα περάσει ασχολίαστο…

https://streamable.com/13bsus