Ρένια Λουιζίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις άτυχες εγκυμοσύνες της
Νέα

Ρένια Λουιζίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις άτυχες εγκυμοσύνες της

Ρένια Λουιζίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις άτυχες εγκυμοσύνες της

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Για πρώτη φορά η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις δυο αποβολές που είχε στο παρελθόν και αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Η γνωστή ηθοποιός που επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε και για τις εξελίξεις στη σειρά, δίνοντας το spoiler της.

«Την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη θα μπω στο “Καφέ της Χαράς” και θα μείνω ως το τέλος. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουμε να κάνουμε τελικά. Θα αφήσουμε τον έρωτα των παιδιών ή των μεγάλων;», είπε η Ρένια Λουιζίδου για την επιστροφή στη σειρά του ANT1.

Και έδωσε και το… spoiler της για τη Ζέτα Δούκα. «Ελπίζω ότι έστω για λίγο θα επιστρέψει η Ζέτα Δούκα για να ολοκληρωθεί ο ρόλος. Έχει φύγει για να πάει κάπου συγκεκριμένα», είπε και όταν ο δημοσιογράφος της ρώτησε αν θα πάει στη φυλακή, εκείνη έμμεσα το επιβεβαίωσε.

Για την περίοδο της καραντίνας και το πώς τα περνά με τον γιο της στο σπίτι είπε: «Δεν έχω τύχει να τσακωθώ με τον γιο μου, αλλά δεν σου κρύβω ότι βλέπω ένα παιδί που είναι έτοιμο να σκάσει μέσα στο σπίτι. Μόνο πλέξιμο δεν έχουμε μάθει με τα παιδιά μας».

Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου προχώρησε σε μια εξομολόγηση, μιλώντας για πρώτη φορά για τις άτυχες εγκυμοσύνες της: «Εγώ φοβήθηκα να κάνουμε δεύτερο παιδί. Πριν κάνω τον Βίκτορα είχα δυο αποβολές. Μετά μετάνιωσα. Όταν σταμάτησα να φοβάμαι, επειδή δεν υπήρχε κάποιος ιατρικός λόγος, ο γιος μου ήταν πια 6 χρόνων. Και δεν ήθελα να έχουν τα παιδιά μου μεγάλη διαφορά ηλικίας», δήλωσε.