Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η δήλωση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν αυτοκτονική»
Νέα

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η δήλωση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν αυτοκτονική»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η δήλωση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν αυτοκτονική»

Ο ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει τα όσα είπε ο τραγουδιστής

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τις οποίες κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός προσπάθησε να εξηγήσει όσα είπε ο τραγουδιστής και έφτασε στο συμπέρασμα ότι μάλλον μπερδεύτηκε. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται κάποιος μέσα στη φυλακή και όχι με το αν έχει ταλέντο.

«Αν κάποιος, όπως ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει προσωπικές απόψεις που είναι προκλητικές, καλά θα κάνουμε να μην είμαστε επιθετικοί αλλά σκεπτικοί. Προσπάθησα εκ του μακρόθεν να τον ψυχολογήσω, είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος μπερδεύτηκε. Σίγουρα δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν μια αυτοκτονική δήλωση.

Ο Σάκης Ρουβάς παρασύρθηκε από κάτι που μόνο αυτός ξέρει. Το να υπερασπιστούμε τον Λιγνάδη γιατί ζει μια κόλαση, είναι σαν να λέμε ότι κάποιον που σκοτώνει τον πατέρα του τον λυπόμαστε γιατί είναι ορφανός«, δήλωσε στο «Πρωινό» ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Δεν είναι σωστό σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα να αναμειγνύουμε θέματα που αφορούν την τέχνη. Έχουμε περιπτώσεις εγκληματιών είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι ή τελοσπάντων ακόμα και αν δε μπορούμε να πούμε εγκληματίες, ανθρώπων που είναι υπόδικοι για εγκληματικές πράξεις. Ας αφήσουμε στην άκρη τη δουλειά μας, την τέχνη μας, το ταλέντο που υπάρχει ή δεν υπάρχει. Τώρα μιλάμε καθαρά για ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκληματικές πράξεις».