Ρεσιτάλ ατάκας από τον Νίκο Μουτσινά: «Ξέρεις τώρα τι έχουμε πάθει όλοι της τηλεόρασης. Μας εγκαταλείπει ο κόσμος!»
Νέα

Ρεσιτάλ ατάκας από τον Νίκο Μουτσινά: «Ξέρεις τώρα τι έχουμε πάθει όλοι της τηλεόρασης. Μας εγκαταλείπει ο κόσμος!»

Ρεσιτάλ ατάκας από τον Νίκο Μουτσινά: «Ξέρεις τώρα τι έχουμε πάθει όλοι της τηλεόρασης. Μας εγκαταλείπει ο κόσμος!»

Ο παρουσιαστής τα λέει χύμα και τσουβαλάτα

Η κυρία Στέλλα από τις Σέρρες έβαλε τα γυαλιά στις παρουσιάστριες με τη γυμναστική της. «Ξέρετε πόσο συμπαθώ την Ελένη Μενεγάκη. Δεν θα έβγαινα μετά από αυτό. Έχουμε βρει καινούρια βασίλισσα!» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς για το πρώτο απόσπασμα που έπαιξε στη «Χρυσή τηλεόραση».

Το περιστατικό στο Happy Day που ο Κώστας Φραγκολιάς πέταξε κάτω τον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε την ιδανική πάσα στον Νίκο Μουτσινά.

«Οριακά η τηλεόραση! Αυτό ο Φραγκολιάς ήθελε να το κάνει από την αρχή.  Και πόσο κρατιέται. Βέβαια δίκιο είχε κι ο Παπανώτας. Αυτοί ξυπνάνε και πολύ νωρίς οπότε τα νεύρα έρχονται και από τον λίγο ύπνο και τσιτώνουν».

«Ω να σου… » ήταν ο τίτλος του πιάτου της Μαργαρίτας σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Ξέρεις τώρα τι έχουμε πάθει όλοι της τηλεόρασης; Μας εγκαταλείπει ο κόσμος! Καλοκαίριασε. Τελειώσαν και τα lockdown. Μας πετάξανε στα ράφια, θα δείξουμε τα πάντα. Συγχαρητήρια. OMG!» ήταν το σχόλιο του Νίκου.

Τη γαμότουρτά της θα την αναθέσει στον Κώστα Παπαδόπουλο η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος δήλωσε «εγώ δεν έκανα γαμότουρτα».

Δεν έχει προηγούμενο η άγνοια των παικτών του Τροχού της τύχης.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε ότι ο τραγουδιστής σύντροφός  της την κλείδωνε μέσα και όλοι ψάχνουν ποιος είναι.

Η Λίτσα Πατέρα ντύθηκε όπως την είδε ο Νίκος Μουτσινάς στον ύπνο του και του είπε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά και να της στείλει μια χρυσή τηλεόραση.

https://streamable.com/8xbfn6

Η Λίτσα Πατέρα μπήκε στο πλατό του Νίκου κάνοντάς του δώρο ένα καράβι για να τον πάει ταξίδι και μίλησε για τα 30 χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση, που ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή.

Ο Νίκος θυμήθηκε τη συνεργασία τους στον Πρωινό Καφέ και τη ρώτησε πώς την επηρεάζει το ότι διαβάζει τα άστρα και η γνώση του.

«Αυτή η γνώση όλη που είναι μια σοφία ατελείωτη έχει άμεση σχέση με τον δημιουργό του σύμπαντος. Αυτός σου δίνει μια διαδρομή και σου λέει περπάτα. Ο δημιουργός σου λέει τι θα γίνει κι εσύ είσαι προετοιμασμένος.

https://streamable.com/yezcm5

Ο Τριαντάφυλλος είναι ή δεν είναι καραγκιόζης; Οι συμπαίκτες του γυρίζουν συνεχώς την μπιφτέκα. «Εκνευρίστηκα λίγο με τη Ζακλίν. Αλλά να πω και για τους άλλους παίκτες ότι όποιος δεν μπορεί φεύγει.  Δεν θα πω μόνο για τον Τριαντάφυλλο γιατί βαριέμαι».

Κατά τα λοιπά οι στενοί συνεργάτες του Τριαντάφυλλου δηλώνουν ότι υπάρχουν πάνω 400 προτάσεις για να τραγουδήσει όταν βγει και ότι θα φάνε ξύλο αν δεν πάει.

https://streamable.com/322h8i