Ρίκα Διαλυνά: Η “χυλόπιτα” που έριξε στον Μάρλον Μπράντον
Νέα

Ρίκα Διαλυνά: Η “χυλόπιτα” που έριξε στον Μάρλον Μπράντον

Ρίκα Διαλυνά: Η “χυλόπιτα” που έριξε στον Μάρλον Μπράντον

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στο “Πρωινό” αποκαλύπτοντας “σπαρταριστές” ιστορίες από το παρελθόν της.

Η ηθοποιός εξήγησε πρώτα από όλα πώς βγήκε το όνομα της. Το βαπτιστικό της είναι η Ειρήνη, αλλά σε ηλικία 3 ετών ζήτησε από τη μητέρα της να τη φωνάζουν όλοι “Αμέρικα”. Έτσι, η μητέρα της αφαίρεσε τα 3 πρώτα γράμματα και έμεινε το Ρίκα.

Σταρ Ελλάς αντί για καλόγρια

Σχετικά με το πώς δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία είπε: “Ένας οικογενειακός φίλος με τράβηξε μια φωτογραφία και την έστειλε στην “Απογευματινή. Έτσι πήγα, δε δήλωσα εγώ συμμετοχή. Είχα πει πως αν δε βγω Σταρ Ελλάς θα γίνω καλόγρια, γιατί δεν ήθελα να γυρίσω αποτυχημένη από τα καλλιστεία”.

Ο γάμος και η κατάθλιψη

Από νεαρή κοπέλα ήταν τολμηρή και δεν είδε φοβηθεί να πάει στην Αμερική για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Αναφερόμενη σε αυτή την εμπειρία δήλωσε: “Είχα πάει στην Αμερική, αλλά ο πατέρας μου, μου είχε ζητήσει να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο. Αντί για συμβόλαιο, εγώ παντρεύτηκα. Τον Έλληνα παλαιστή, Τζιμ Λόντον. Μου ζητούσε να δουλέψω μαζί του. Εγώ έλεγα όχι, αλλά επέμενε. Αυτός ο άγνωστος άνδρας έγινε σύζυγος μου και μετά κάναμε την κόρη μου.

Δεν ήθελα να παντρευτώ, αλλά έκανα δυο εξαίρετους γάμους. Μετά το θάνατο του (δεύτερου) άνδρα μου πέρασα για έναν χρόνο μεγάλη κατάθλιψη”.

Το “άκυρο” στον Μάρλον Μπράντον

Δεν θα μπορούσε όμως να μην ερωτηθεί για τη “χυλόπιτα” που είχε ρίξει στον Μάρλον Μπράντον. Η 87χρονη εξιστόρησε το πώς έγιναν όλα.

“Μόλις είχα πάει στην Αμερική. Μας πήγαν στο στούντιο κι όλες τρέξανε για τον Μάρλον Μπράντον. Και μένα μου άρεσε, αλλά ήμουν δειλό παιδί. Κάθισα σε μια γωνιά και με πλησίασε ο Μάρλον Μπραντον. Με ρώτησε τι θα κάνω το βράδυ. Και λέω “δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω”.