«Ρόμπες»: Ο Φώτης και η Τζένη τρολάρουν τον Πάνο Μουζουράκη και το ποίημα για τον γάμο του
Νέα

«Ρόμπες»: Ο Φώτης και η Τζένη τρολάρουν τον Πάνο Μουζουράκη και το ποίημα για τον γάμο του

«Ρόμπες»: Ο Φώτης και η Τζένη τρολάρουν τον Πάνο Μουζουράκη και το ποίημα για τον γάμο του

Το «δίδυμο» της ΕΡΤ δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο που ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του

Σάλο προκάλεσε το βιντεοσκοπημένο, ποιητικό μήνυμα που ανέβασε ο Πάνος Μουζουράκης για να ζητήσει από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους να μην εμφανιστούν στον γάμο του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Αίγινα, με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη.

Ο τρόπος αυτός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις εκπομπές, ενώ δεν ξέφυγε από τα… δίχτυα του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», με την Τζένη Μελιτά να εμφανίζεται φουριόζα, με τη ρόμπα της στον Φώτη Σεργουλόπουλο, να τον ενημερώσει για τη νέα μόδα.

Πάνος Μουζουράκης: Ζήτησε με… ρίμες από τα ΜΜΕ να μην πάνε στον γάμο του – «Σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν free giveaway προσκλήσεις»

«Όταν δεν θες να δημοσιοποιήσεις μια εκδήλωση που ετοιμάζεις, τι κάνεις; Γράφεις 15ασύλλαβο!», είπε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι μερικά πράγματα που θες να τα κάνεις μόνος σου. Δεν χρειάζεται να υπάρχει δημοσιοποίησει ενός τέτοιου γεγονότος. Μπορεί να υποχρεώνεσαι να γράψεις τον γάμο σου σε μία εφημερίδα…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πες, εγώ που θα πάω για αποτρίχωση την άλλη εβδομάδα. Πω, το είπα, λες να μου τη στήσουν;», συνέχισε με χιούμορ η Τζένη και «σκαρώνει» το επικό ποίημα!

«Εγώ που θα πάω για αποτρίχωση την άλλη βδομάδα, λες να μου την πέσουν μέσα στο salon ομορφιάς; Θα έρθει πεσιματική στην αποτρίχωση;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να ζητήσουν και να πουν ότι εφόσον το λες στην τηλεόραση, να περιμένεις να έρθουν όχι μόνο πεσιματικές αλλά να στήσουν και τρίποδα με μπάνερ από πίσω και να δείχνει πού βρισκόμαστε», συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Άρα για να τους πω μην έρθετε τι πρέπει να κάνω; Ένα 15σύλλαβο», είπε η Τζένη Μελιτά.

«Παρακαλώ μην έρθετε που το μπικίνι βγάζω, αφήστε με μονάχη μου στον πόνο να σφαδάζω. Γάμπες, μασχάλες, την πλάτη μου θέλω να αποτριχώσω μα δήλωση σε σένανε δεν θα μπορώ να δώσω. Παρακαλώ ευγενικά μόνη μου να το ζήσω, το χνούδι και την τρίχα μου να αποχαιρετήσω», έγραψε στο ποίημά της.

«Να το ποστάρεις να το πεις καθαρά και ξάστερα, να το καταλάβει ο κόσμος. Άσε που δεν θα το σεβαστεί κανένας, είμαι σίγουρος ότι θα ‘ρθουν. Είναι θέμα μεγάλο», της είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.