Ρούλα Ρέβη: «Με είχε καλέσει ο Αποστόλης Τότσικας σπίτι του και τον πέτυχα με την κοπέλα του»
Νέα

Ρούλα Ρέβη: «Με είχε καλέσει ο Αποστόλης Τότσικας σπίτι του και τον πέτυχα με την κοπέλα του»

Ρούλα Ρέβη: «Με είχε καλέσει ο Αποστόλης Τότσικας σπίτι του και τον πέτυχα με την κοπέλα του»

Όσα είπε στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Η Ρούλα Ρέβη συνάντησε την Τζένη Θεωνά στις «Μαμά-δες» και μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της αλλά και το εάν είναι αυστηρή με τα παιδιά της.

Η επιτυχημένη φωτογράφος ξεκίνησε να εξιστορεί την ζωή της, που η μητέρα της έκανε το πρώτο παιδί στα 14 της και χρειάστηκε να μεγαλώσει πιο γρήγορα από όσο έπρεπε.

«Η έκθεση αυτή εκτός του ότι βοηθάω κάποιον, βοηθάω και εμένα. Με πιάνει μια μανία να καταλάβουν ότι και εγώ έχω προβλήματα σαν εκείνους. Θα το έκανα αυτό και χωρίς βήμα, είτε είχα 5 followers, είναι 100. Είναι θέμα χαρακτήρα. Είμαι έτσι και σαν άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή. Θα πω ότι με ενόχλησε που δεν με πήρες ενώ είχα covid. Έχει ειπωθεί σε φίλη μου αυτό. Εγώ είμαι δύσκολη φίλη.

Η μητέρα μου έκανε παιδί στα 14. Ήταν παιδάκια και εμείς με την αδερφή μου δεν ζήσαμε ακριβώς παιδική, κλασσική ηλικία. Ήμασταν όλοι παιδιά. Οπότε σταδιακά ωριμάζαμε πιο γρήγορα, έπρεπε να πάρουμε πράγματα στα χέρια μας και δεν βιώσαμε καλά την παιδική ηλικία.

Σε αυτές τις ηλικίες είσαι ένα βήμα προς το γκρεμό και ένα βήμα πρέπει να κάνεις πίσω. Ήμουν πολλές φορές πριν ότι ήμουν στο χείλος αλλά ήξερα μόνη μου ότι έπρεπε να κάνω βήματα πίσω. Το ότι έφυγα από το σχολείο, πήγα και δούλεψα ως πωλήτρια αλλά δεν σταματούσα να σκέφτομαι ότι κάτι θα κάνω. Βρέθηκα σε περιβάλλον που είχε σχέση με τη φωτογραφία και μου άρεσε. Το κατάλαβα ότι θα μείνω εκεί γιατί είχα βρει ένα πλαίσιο που μου ταίριαζε, πιο ελεύθερο».

Στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα, την δημιουργία οικογένειας και πώς βίωσε την προωρότητα.

«Είχα πάει στο σπίτι του Αποστόλη Τότσικα και τον πέτυχα με την κοπέλα του. Είναι τρελό, μπήκα μέσα και ήταν αγκαλιά με την κοπέλα του. Είδαμε όλοι μαζί το επεισόδιο και έφυγα. Ο Αποστόλης έπινε μπύρα και δεν έλεγε κάτι. Δεν υπήρχε πρόβλημα για αυτόν. Εκείνη τη μέρα δεν με φώναξε για αυτό λόγο. Αυτός ήταν γεννημένος να γίνει πατέρας. Πιστεύω ότι γεννήθηκε για αυτούς τους ρόλους, για γονιός, για οικογένεια, για πίστη στο σπίτι σου. Στην Αμερική κατάλαβα ότι θα γίνω μάνα. Για αυτό στο μυαλό μου παντρεύτηκα, αν και δεν είμαι γυναίκα που θα παντρευτεί. Το έκανα για να βάλω όρια για να μην είμαι χαλαρή, δεν θα το μάζευα αλλιώς.

Ήταν δύσκολα όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Κάναμε εξωσωματική. Πόναγα πάρα πολύ, με πονούσε το στομάχι μου. Είχα πρήξει τον γιατρό μου και είπε στον Αποστόλη “δώστης ένα ζάναξ”. Με πήγε στο νοσοκομείο γιατί του είπε ο γιατρός ότι μάλλον είμαι έγκυος. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την προωρότητα. Σου παίρνουν απευθείας το παιδί και δεν σε αφήνουν να το αγγίξεις.

Είμαι αυστηρή μαμά, το πρόγραμμα είναι ένα και το ακολουθούμε. Εάν δεν θέλουμε μία μέρα να μην πάμε σχολείο και οι τρεις, δεν θα πάμε. Εάν ο ένας από τους τρεις θέλει, θα πάμε. Έχει τύχει να κάνει κρύο, να μην θέλει το παιδί μου να πάμε σχολείο και είπα “ναι, μην πάμε”. Η ψήφος πάει υπέρ αυτού που θέλει να πάει σχολείο».