Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να παρακολουθώ τον Φραν»
Νέα

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να παρακολουθώ τον Φραν»

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να παρακολουθώ τον Φραν»

Υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης επί εποχής The Wall η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία απασχόλησε με τον γάμο της με τον αρκετά νεότερο της Φραν.

«Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα για να μην τα επαναλαμβάνουμε. Ποτέ δεν θα το βάλω στα πόδια, όταν πέφτω έχω μάθει να σηκώνομαι», δήλωσε αρχικά η Ρούλα στην εκπομπή Happy Day και συνέχισε:

«Όταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι αν δημοσιοποιήσω το πρόβλημα μου θα με συμπονήσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου, δηλαδή να γυρίσει ο Φραν».

Για τον γάμο της μαζί του που της στοίχισε: «Δεν ήταν ένα one night stand γιατί χρησιμοποιήθηκα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε γάμος μόνο για οικονομικά συμφέροντα. Ήταν λάθος μου ο Φραν, γιατί έχω ένα παιδί και παντρεύτηκα ένα άλλο παιδί».

Η Ρούλα κατάλαβε το λάθος της όταν έφυγε από τα χέρια της ένα μεγάλο μέρος χρημάτων: «Πήρε ένα μεγάλο ποσό και έφυγε. Όταν άρχισα να υποθηκεύω ένα μεγάλο μέρος από την περιουσία μου και από το ζενίθ όδευα στο ναδίρ και όταν είδα ότι έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου. Εγώ στη θέση του θα ζήταγα βοήθεια, όχι γάμο».

Ο Φραν πλέον έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του: «Ξέρω ότι έχει κάνει οικογένεια, έχει τρία παιδιά και έχει κατάστημα με αλουμίνια. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Φραν, έχω μπει όμως στο προφίλ του στο Facebook. Έχω κάνει ψεύτικο προφίλ και βλέπω τα πάντα».

Υπήρξε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στην οποία η Ρούλα είναι σκυμμένη πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών. Φυσικά οι φήμες ότι τρώει από εκεί δεν άργησαν, με την ίδια να απαντά: «Πριν πουν αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να ερευνήσουν την περιουσία μου».