Σάκης Κατσούλης: Αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
Νέα

Σάκης Κατσούλης: Αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Σάκης Κατσούλης: Αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη

Δεν ήταν το Survivor το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο εμφανίστηκε ο Σάκης Κατσούλης. «Το Πρωινό» ανακάλυψε ένα απόσπασμα στο οποίο βλέπουμε τον παίκτη του reality επιβίωσης να δίνει συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πετρίδη.

Πριν από ένα χρόνο, ο Σάκης Κατσούλης, σε ρόλο μοντέλου, είχε εμφανιστεί κάνοντας πασαρέλα, φορώντας ένα σακάκι με μαύρο παντελόνι. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να προωθήσει το μαγαζί ρούχων του.

«Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε που βρέθηκες στο κατάστημά μας. Είναι μεγάλη μας τιμή. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω όσον αφορά στην καριέρα μου στο ντύσιμο. Νομίζω ότι το επόμενο βήμα που έπρεπε να γίνει ήταν ένα κεντρικό κατάστημα σε ένα πολύ καλό δήμο όπως είναι το Περιστέρι. Ήταν εξαρχής ο στόχος μας να έχουμε ρούχα ποιοτικά και οι τιμές νομίζω ότι είναι χαμηλότερες από όσο θα έπρεπε να είναι», δήλωνε τότε στον Αλέξανδρο Πετρίδη.

https://streamable.com/nhytk9

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Πετρίδης μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και εξήγησε πως:

«Είχα συνεργασία με το συγκεκριμένο μαγαζί διότι με έντυναν. Είχαμε συμφωνήσει να μου δείχνει στην εκπομπή κάποια ρούχα από το μαγαζί και να παρουσιάζει κάποιες προτάσεις για casual ή πιο καλό ντύσιμο και το μοντέλο να το κάνει ο Σάκης. Ήταν πολύ αγχωμένος διότι με ρωτούσε συνέχεια πως βγήκε. Είδα έναν άνθρωπο που του αρέσουν τα φώτα και η γκλαμουριά και για αυτό το λόγο στα εγκαίνια του μαγαζιού είχε και πάρα πολλούς επώνυμους. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Σάκης έχει αρκετούς γνωστούς στην κοσμική ζωή της Αθήνας».

https://streamable.com/jmcnr1