Σάκης Κατσούλης: Θα βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν;
Νέα

Σάκης Κατσούλης: Θα βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν;

Σάκης Κατσούλης: Θα βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν;

Στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βρέθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια και ξεκαθάρισε ότι αυτήν την περίοδο δεν ψάχνει για σύντροφο στη ζωή του.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να μην επιβεβαιώνει ότι είναι ξανά μαζί, ωστόσο μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor παραμένει αχώριστο και πιο αγαπημένο από ποτέ.

Η Μαριαλένα τη Δευτέρα διοργάνωσε μια μικρή γιορτή για τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, εκεί όπου βρέθηκαν πολλοί πρώην συμπαίκτες της, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία του «κουμπάρου» Τριαντάφυλλου.

Τα δύο παιδιά μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not», με τον Σάκη Κατσούλη να απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον και αν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και τη εκπομπή Love It.

«Έχει γίνει μια κουβέντα αλλά δεν είναι κάτι οριστικό. Έχει γίνει κουβέντα με το κανάλι και με τιμά η πρόταση αυτή, παρόλα αυτά δεν έχω πει το τελικό “ok”, ούτε τα έχουμε βρει 100%», είπε μεταξύ άλλων, ενώ στην ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι με τη Μαριαλένα απάντησε:

«Υπάρχει εξάρτηση, περνάμε καλά. Νομίζω θα ήταν ψεύτικο να βγουμε από το παιχνίδι κα να μην βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Απλά συνεχίζουμε τη ρουτίνα του παιχνιδιού, όλο αυτό που ζήσαμε και νιώθαμε. Εγώ δεν ψάχνω άλλον σύντροφο, είμαι πολύ καλά, αν κάποιος θέλει να διεκδικήσει τη Μαριαλένα…».