Σάκης Ρουβάς: «Θα ζητήσω από την Κάτια να είναι μαζί μου στο Love Concert»
Νέα

Σάκης Ρουβάς: «Θα ζητήσω από την Κάτια να είναι μαζί μου στο Love Concert»

Σάκης Ρουβάς: «Θα ζητήσω από την Κάτια να είναι μαζί μου στο Love Concert»

Ο Έλληνας pop star μίλησε για τον νέο του δίσκο, τη συνεργασία με τον Φοίβο και την καραντίνα

Μια online συναυλία αγάπης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Υπεράνθρωπος» σε συνεργασία με τον Φοίβο και ολοκληρώνει τον νέο του δίσκο, μίλησε για την επιστροφή του στη δισκογραφία μετά από 10 χρόνια και τη ζωή εν μέσω πανδημίας.

«Είναι υπέροχο το ότι βρισκόμαστε μετά από 20 χρόνια με τον Φοίβο. Είχαμε κάνει πολύ ωραία δουλειά και εγώ κι εκείνος αισθανόμασταν ότι μαζί κάναμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Πάντα είχαμε πολύ ωραία αισθήματα ο ένας για τον άλλον και πάντα αναπολούσα στο μυαλό μου τη συνεργασία. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πιστεύω ότι θα το επαναλάβουμε πιο ώριμα και όμορφα», είπε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

Όσο για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα, ο Σάκη δήλωσε: «Ζυμώνονται αυτά τα πράγματα συνεχώς. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Επικοινωνούμε με απευθείας τρόπο και εμμέσως χωρίς να το καταλάβουμε. Τα πράγματα συμβαίνουν. Δεν ξέρω ποιος έκανε την πρώτη κίνηση και πώς συνέβη. Μια μέρα με πήρε ο Νεκτάριος Κόκκινος και μου λέει ο Φοίβος έχει ένα τραγούδι για σένα. Είπα τέλεια, στη συνέχεια βρεθήκαμε και καταλήξαμε να κάνουμε όλο τον δίσκο μαζί».

Ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκε χρόνο για δημιουργία.

«Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα και εμάς τους ίδιους. Όλοι είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και όχι μόνο. Πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει μια κρίση, επιστρέφουμε στο κέντρο μας για να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει. Καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις ή να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα τα οποία χρειάζονται αντιμετώπιση. Μας έδωσε χρόνο να δημιουργήσουμε και με εμένα συνέβη πολύ έντονα. Από απλά πράγματα, όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα στο σπίτι, μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου και την Κάτια και τους φίλους μου και τον εαυτό μου. Βρήκα το μουσικό μου μονοπάτι και σε όλο αυτό ήρθε και ο Φοίβος».

https://streamable.com/9vkxxe

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για ένα άκρως ερωτικό live concert, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Θα ζητήσω από την Κάτια να είναι μαζί μου, αλλά είναι πιο πιθανό να μπουκάρει καμία Αναστασία ή καμία Αριάδνη μέσα».

https://streamable.com/9bicjc