Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας και η απόφαση να μην είναι στο Survivor
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας και η απόφαση να μην είναι στο Survivor

Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας και η απόφαση να μην είναι στο Survivor

Τι είπε και για τον Γιώργο Λιανό;

Για πρώτη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε μπροστά στις κάμερες για τα ευχάριστα νέα και την εγκυμοσύνη της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα σε δίδυμα. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως αν και ήθελαν πολύ εδώ και καιρό ένα παιδί με τη Χριστίνα, δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά έρχονται δίδυμοι μπελάδες. Ο ίδιος μίλησε και για την απόφασή του να μην συμμετέχει στο Survivor, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιο νέο τηλεοπτικό βήμα, εντός ελληνικών συνόρων.

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον πιο καλύτερο τρόπο. Το θέλαμε πολύ καιρό και δεν ερχόταν εύκολα και τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε double trouble. Δεν ξέρουμε αν θα είναι αγόρια. Στην αρχή, πριν να μείνουμε έγκυοι έλεγα θέλω αγοράκι, μετά κοριτσάκι, τώρα λέω δεν με νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρα όχι προετοιμασμένος. Θα με χτυπήσει τρένο όταν έρθουν τα μωράκια, αλλά περιμένω αυτήν τη σύγκρουση».

Μιλώντας για το Survivor αποκάλυψε: «Έδωσα τρία χρόνια από τη ζωή μου και πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Είναι ένα project με το οποίο ταυτίστηκα και μου άρεσε πολύ. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που τα ξεπερνά κάθε project, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor.

Στο δικό μου μυαλό και στις δικές μου αρχές η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να μην είμαι στο Survivor. Σημασία έχει ότι περιμένουμε τα δυο μωράκια μας».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα ταυτιστεί με το project, αλλά η άποψή μου σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής, αλλά οι παίκτες».

Στην ερώτηση αν θα πάει στον Alpha απάντησε: «Θα τα δούμε στο μέλλον. Από τη στιγμή που θα είμαι στην Ελλάδα θα ασχοληθούμε με πολλά πράγματα. Ο,τιδήποτε είναι δημιουργικό και με κρατά στην Ελλάδα είναι στα σχέδιά μου. Από την Acun Media έχω αποδεσμευτεί».

Ακόμη, ο Σάκης είπε: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας. Ξέρω ότι με τη Χριστίνα πετάμε στα σύννεφα και περιμένουμε τον Ιούνιο για να έρθουν τα μωρά μας».

Ενώ, στο αν συμφωνεί με το να είναι παρουσιαστής του Survivor ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Δεν γνωρίζω αν θα το αναλάβει, αλλά σαν τηλεθεατής του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης με κλειστά μάτια».

https://streamable.com/r1cnza

Μετά τις δηλώσεις του μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το ενδεχόμενο να είναι ο Σάκης Τανιμανίδης στον Alpha και αποκάλυψε πως μετά από συζήτηση με τον σταθμό είχε το εξής ρεπορτάζ: «Σε ό,τι αφορά τον Σάκη τον θεωρούν έναν αξιόλογο παρουσιαστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν συζητούν κάτι μαζί του».

https://streamable.com/p25xub