Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τη «Φάρμα», την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και το Survivor
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τη «Φάρμα», την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και το Survivor

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τη «Φάρμα», την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και το Survivor

Με ποια σειρά θα μπουν οι νέοι παίκτες, πόσα κιλά έχει πάρει η σύζυγός του και αν του λείπει το reality επιβίωσης

Απευθείας από τη «Φάρμα» εμφανίστηκε στο «παράθυρο» του «Έλα Χαμογέλα» ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για το reality του ΑΝΤ1, ενώ μίλησε και για τη ζωή περιμένοντας τα δίδυμα.

Ο παρουσιαστής πείραξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα κιλά του αλλά και για το γεγονός ότι ενώ ήταν από τους παίκτες που δεν μίλαγε καθόλου στο Survivor τελικά είναι από εκείνους που είναι μέρος εκπομπής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ερωτόκριτου.

«Ο καθένας όπως την έχει ακούσει. Οι παίκτες είναι με τη δική τους βούληση στο παιχνίδι. Καμία παραγωγή δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κανέναν να μείνει. Όποιος θέλει, μαζεύει τα πράγματά του και μπορεί να φύγει. Δεν νομίζω ότι ο Ερωτόκριτος περιθωριοποιήθηκε από την ομάδα, απλά ένιωσε ότι θέλει να βγει. Σημασία έχει ποιοι έμειναν μέσα», είπε ο Σάκης και ανέφερε ότι θα μπουν με τη σειρά ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γκρέκας και τα δίδυμα κορίτσια, τα οποία έχουν περάσει και από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Όσον αφορά τη σχέση Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου: «Είναι σαν τους παππούδες του Mappet Show. Υπάρχει μια αγάπη κι ένα “μίσος” που γυρίζει γύρω γύρω. Μία μαλώνουν μία αγαπιούνται. Είναι ένα show από μόνοι τους. Στα θεμέλιά της αυτή η σχέση έχει μια πολύ μεγάλη αγάπη. Τις επόμενες εβδομάδες γίνεται πιο ενδιαφέρουσα».

Σχετικά με το αν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε Κυριακή και Ντούπη, ο Σάκης δήλωσε ότι κάτι υπάρχει αλλά δεν μπορεί να μπει τίτλος.

Αναφορικά με τον Βασίλη, τον επιστάτη της «Φάρμας» τόνισε: «Είναι ο ρόλος του να είναι αυστηρός. Πρέπει να δώσει οδηγίες γιατί είναι πραγματικός αγρότης. Αν δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Με τη Μαρία ήταν λίγο υπερβολικός, όμως εκείνος παίρνει αποφάσεις. Είναι αγρότης στα Τρίκαλα, έρχεται κάνει το γύρισμα και μετά πηγαίνει στην πόλη του».

Σε λίγους μήνες ο Σάκης Τανιμανίδης θα κρατά στα χέρια του τα κοριτσάκια του, καρπό του έρωτά τους με τη Χριστίνα Μπόμπα. «Γεννάμε τέλος Ιουνίου. Είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Κάθε μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της και περιμένουμε να κλωτσήσουν. Έχει κάποιες ορέξεις όχι υπερβολικές όμως. Θέλει να τρώει ζάχαρη και υδατάνθρακα. Δεν έχει πάρει πολλά κιλά, 7-8. Θέλω να έρθει η ώρα που θα μπαίνω σπίτι και θα λέω τα κορίτσια μου. Περιμένω να με κάνουν ότι θέλουν. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα για τα ονόματα».

Σχετικά με το Survivor: «Δεν το βλέπω αυτή την περίοδο. Το είδα λίγο στην αρχή για ευνόητους λόγους. Μου έλειπε όταν το είδα αλλά το έχω συνηθίσει. Ωραία ήταν στην Καραϊβική, το κομμάτι του ταξιδιού μου λείπε».

https://streamable.com/pxe7sv