Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την τηλεοπτική επιστροφή του
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την τηλεοπτική επιστροφή του

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για την τηλεοπτική επιστροφή του

Πότε θα ξεκινήσει το Survivor;

Σε σύνδεση μέσω Skype από το σαλόνι του σπιτιού του βγήκε καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, το Survivor και τη διαδικτυακή του δραστηριότητα.

«Υπάρχει μια διαφορά της πρώτης καραντίνας με αυτή που διανύουμε. Στην πρώτη καραντίνα μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει, είχαμε το φόβο να δούμε πώς θα πάει, τι μέτρα θα πάρουμε  και πέρασε γρήγορα. Τώρα αυτή η δεύτερη καραντίνα ήρθε και μας πάτησε και είναι πιο βαρετά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας για το lockdown.

Και συνέχισε: «Το κοινό και των δυο είναι πως δεν περνά από το χέρι μας αν θα έρθει ο κορονοϊός και η καραντίνα. Δεν μπορείς να το επηρεάσεις όλο αυτό το πράγμα και αυτά που δεν μπορείς να τα επηρεάσεις πρέπει να τα βλέπεις με θετική ενέργεια».

Μιλώντας έπειτα για την τηλεοπτική επιστροφή του είπε: «Έχω κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα τον τελευταίο χρόνο από την τηλεόραση γιατί ήμουν 8 συνεχόμενα χρόνια με καθημερινή παρουσία και ήθελα να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα. Τώρα έχω την όρεξη σιγά σιγά να επανέλθω. Θα το δούμε. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε ακριβώς, αλλά η ουσία είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα».

Ωστόσο, ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει και πάλι μια ταξιδιωτική εκπομπή. «Θα ήθελα να ξαναείμαι στο World Party, μου λείπουν τα ταξίδια. Μια ταξιδιωτική εκπομπή θα ήθελα σίγουρα, το Survivor μου ταιριάζει και θα ήθελα να το κάνω», είπε.

Για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε ανέφερε: «Δεν ήταν πολύ καλό το συγκεκριμένο. Δεν έχω προτείνει κάτι. Είναι λίγα τα προγράμματα που θα με έβλεπα με την πρώτη μέσα».

https://streamable.com/eaj8nq

Μιλώντας για τη διαδικτυακή του δραστηριότητα αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει μια πλατφόρμα μαζί με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη, όπου ο κόσμος δωρεάν και ανώνυμα μπορεί να έχει ψυχολογική υποστήριξη στα θέματα που τον απασχολούν. «Στη δεύτερη καραντίνα πολλαπλασιάστηκαν οι αιτήσεις για ψυχολογική υποστήριξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο και ρώτησε τον Σάκη Τανιμανίδη  αν θα επιστρέψει τον Ιανουάριο με το Survivor κι  εκείνος απέφυγε να απαντήσει πότε θα ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης.

https://streamable.com/tdx7i6