Σάντρα Βουτσά: “Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Κώστα Βουτσά”
Νέα

Σάντρα Βουτσά: “Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Κώστα Βουτσά”

Σάντρα Βουτσά: “Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Κώστα Βουτσά”

Η εξομολόγησή της στην Ελεονώρα Μελέτη για την απώλεια των γονιών της και η προειδοποίηση

Η Σάντρα Βουτσά ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” και μίλησε για το πόσο γρήγορα έχασε τους δύο της γονείς, την Έρρικα Μπρόγιερ και τον Κώστα Βουτσά σε μικρό χρονικό διάστημα.

“Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι”, είπε. Όσο για τον Κώστα Βουτσά “μας είχε πείσει ότι δεν θα πεθάνει” είπε χαρακτηριστικά. “Στην κηδεία του πατέρα μου δεν ήρθε πολύς κόσμος λόγω του κορονοϊού” συμπλήρωσε.

“Είμαι παγωμένη ακόμα” είπε για το πώς νιώθει από αυτή τη διπλή απώλεια. “Έχω κλάψει πολύ λίγο. Δεν μπορώ και να ησυχάσω γιατί παίζει κάθε μέρα ταινία του πατέρα μου. Εκεί που πάω λίγο να ξεχαστώ κάνω ένα ζάπινγκ και τον βλέπω μπροστά μου. Δεν μπορώ να δω καθόλου τις ταινίες του πατέρα μου”.

https://streamable.com/hdcfcs

“Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Δεν ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και ερχόταν κάθε μέρα να με διαβάσει, ήταν ο εφιάλτης μου” είπε για την παιδική της ηλικία.

https://streamable.com/n76qfo

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για τη σχέση της με τις αδελφές της που είναι καλές γιατί και ο πατέρας της και η μητέρα της

“Είχε κάνει τρεις θρησκευτικούς και έναν πολιτικό γάμο. Ο πατέρας μου ήταν τόσο χαριτωμένος που πάντα σε τούμπαρε” είπε για το αν τον εμπόδισαν ποτέ να κάνει άλλο γάμο.

“Ο πατέρας μου έκανε 4ο παιδί πιο πολύ για την Αλίκη. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε κάποια ιδιαίτερη αντίρρηση. Ήταν κάτι που ήρθε κάπως φυσικά” είπε για την Αλίκη Κατσαβού και το μικρό Φοίβο.

“Είχε το μεγαλύτερο προσόν, ήταν έξυπνος, ήταν πραγματικά ένας καλός άνθρωπος, δεν είχε κόμπλεξ. Ήταν καλός μπαμπάς, παρών παραπάνω από όσο θα θέλαμε μερικές φορές”.

Η Σάντρα Βουτσά διηγήθηκε πώς βίωσε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της και πώς τον αποχαιρέτισε χωρίς να γνωρίζει ότι θα πεθάνει τόσο γρήγορα.

https://streamable.com/lah1yj

Η Σάντρα Βουτσά όμως αναφέρθηκε και στην περιουσία του πατέρα της, στέλνοντας μια προειδοποίηση:

“Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Κώστα Βουτσά. Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο, μας έμαθε να δουλεύουμε. Και είμαστε όλες έτσι”.

https://streamable.com/atippv