Σάσα Σταμάτη: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Η πρόταση που της έγινε
Νέα

Σάσα Σταμάτη: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Η πρόταση που της έγινε

Σάσα Σταμάτη: Μένει ή φεύγει από τον Alpha; Η πρόταση που της έγινε

Όλες οι λεπτομέρειες και το ρεπορτάζ του Znews

Ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Σάσας Σταμάτη παρουσίασε το «Πρωινό».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, η νυν coach των ζευγαριών στο Battle of the couples παραμένει στον Alpha.

Η μεταγραφή της δημοσιογράφου στο κανάλι στις αρχές της σεζόν ήταν μία έκπληξη και παρόλο που το παιχνίδι του Alpha δεν απέφερε τα αναμενόμενα νούμερα, η παρουσία της Σάσας ως coach άφησε καλές εντυπώσεις.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινού» αναφέρει ότι από το κανάλι έγινε πρόταση στη Σάσα για late night εκπομπή που θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Είναι η ζώνη που σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ  θα μείνει κενή καθώς όπως όλα δείχνουν η Ελεονώρα Μελέτη θα αποχωρήσει μετά τη λήξη του συμβολαίου της στις 30 Ιουνίου με πιθανότερο προορισμό το Mega.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews πράγματι έχει γίνει πρόταση στη δημοσιογράφο να αναλάβει βραδινή εκπομπή. Όμως τα πράγματα είναι ακόμη αρκετά ρευστά σε σχέση με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με δεδομένο ότι η φετινή δεν έχει τελειώσει και ίσως κρύβει ακόμα εκπλήξεις για τα κανάλια που θα καθορίσουν το πώς θα εξελιχθούν τα πλάνα τους.

Το δεδομένο, όπως μαθαίνουμε, είναι ότι η Σάσα παραμένει στον Alpha, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξει μια άλλη πλευρά της.

https://streamable.com/07mgau