Σασμός – Mega Spoiler: Νύχτα πάθους στο σπίτι στο βουνό ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη – Ο Σταύρος στα δικαστήρια διεκδικεί την επιμέλεια του γιου της
Νέα

Σασμός – Mega Spoiler: Νύχτα πάθους στο σπίτι στο βουνό ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη – Ο Σταύρος στα δικαστήρια διεκδικεί την επιμέλεια του γιου της

Σασμός – Mega Spoiler: Νύχτα πάθους στο σπίτι στο βουνό ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη – Ο Σταύρος στα δικαστήρια διεκδικεί την επιμέλεια του γιου της

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στον «Σασμό», γύρω από το πρώην ζευγάρι!

Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα μπουν σε νέες περιπέτειες, ενώ ο Σταύρος θα αντιδράσει και μάλιστα πολύ άσχημα, φτάνοντας μέχρι τα δικαστήρια!

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε την Αργυρώ να τρέχει στο αεροδρόμιο για να αποτρέψει τον Αστέρη να φύγει μόνιμα για το Μόναχο. Η αγκαλιά που του έκανε ήταν ένα σημάδι για εκείνον ότι τον έχει συγχωρήσει για τον θάνατο του αδερφού της, Πέτρου και έτσι, έμεινε στη Κρήτη, όχι γιατί είχε ελπίδες να είναι ξανά μαζί, αλλά γιατί θεωρεί πως το μεγάλο βάρος που κουβαλούσε πλέον φεύγει.

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίχτηκε και όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός που έχασε τη ζωή του από τον πρώην σύζυγο της Άσπας, άφησε όλα του τα κτήματα και εκείνη που είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες στην Αργυρώ. Όταν αυτό το έμαθε η Καλλιόπη κήρυξε νέο πόλεμο, με τους Αστέρη και Μαθιό να ψάχνουν να βρουν τρόπο να πάρουν πίσω τη γη που είχαν πουλήσει στον Άγγελο, για να μην υπάρξει συνέχεια στη βεντέτα.

Ως εκ τούτου, η Αργυρώ με τον Αστέρη συναντήθηκαν και εκείνος την έκανε την πρόταση να του πουλήσει τα κτήματα. Ύστερα από πολλές σκέψεις και συζητήσεις και με τη μητέρα της Μαρίνα να είναι σύμφωνη με την πρόταση, η Αργυρώ, όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής», θα πουλήσει τα κτήματά της στον Αστέρη, ωστόσο θα βρει απέναντί της τον Παύλο και την Άσπα.

Ο Σταύρος κάνει αγωγή για να πάρει το παιδί

Εκτός εαυτού είναι ο σύζυγος της Αργυρώς, Σταύρος, ο οποίος από την ημέρα που την είδε στο αεροδρόμιο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και να διανοηθεί ότι η γυναίκα που αγάπησε τόσο, στήριξε και ανέλαβε το παιδί τηυς, τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Σταύρος, δεν έφυγε ποτέ για τα Ιωάννινα, έμεινε στην Κρήτη και αποφάσισε να κάνει κόλαση της ζωή της Αργυρώς, με το να της πάρει το παιδί. Σύμφωνα με Tivi Σίριαλ, πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας και της ζητά βοήθεια. «Πονάς κι εσύ μαζί μου το ξέρω. Μόνο που εγώ δεν θα κάτσω να με ξεφτιλίζει άλλο. Θέλω να κάνω αγωγή στην Αργυρώ, Στέλλα, να της πάρω τον Πέτρο. Δεν θα την αφήσω να μου πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχω», της λέει, χωρίς να της αποκαλύψει ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά του Αστέρη.

«Φυσικά και θα συντάξω μια αγωγή αν μου το ζητάς, αλλά να ξέρεις ότι αυτό που ζητάς είναι παράτολμο. Πολύ δύσκολα θα καταφέρεις να πάρεις το παιδί από τη μάνα του. Πέρα από αυτό, είσαι σίγουρος για τον πόλεμο που θα ανοίξεις μαζί της;» τον ρωτά η Στέλλα, αλλά εκείνος απλά της δίνει εντολή να ξεκινήσει τη νόμιμη διαδικασία για την επιμέλεια του μικρού. Ο Σταύρος όμως δεν σταματά εκεί. Κυνηγάει τον Αστέρη σε όλο το χωριό, απειλώντας τον να μείνε μακριά από τη γυναίκα του.

Μια νύχτα πάθους στο σπίτι στο βουνό

Όσο κι αν προσπαθούν ο Αστέρης και η Αργυρώ να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, τελικά καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο.

Οι δυο τους έχουν αρχίσει να τις επαφές, καθώς τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν θα τους αναγκάσουν να βρίσκονται ξανά και το μυαλό τους να τρέχει το παρελθόν τους.

Ο Αστέρης, όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να της θυμίζει πόσο πολύ την αγαπά και πόσο χαίρεται που έστω και με αυτόν τον τρόπο υπάρχει στη ζωή του κι εκείνη, όσο και να μη θέλει, συγκινείται κάθε φορά που εκείνος την αγγίζει.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Σταύρος έχει ξεκινήσει πόλεμο στην Αργυρώ κι εκείνη, ένα βράδυ θα ανοίξει την καρδιά της στον πρώην της, στο σπίτι στο βουνό. «Μάλλον ήταν λάθος μου που τον κράτησαν κοντά μου και που του πρότεινα να με ακολουθήσει στην Κρήτη. Ήταν άδικο για εκείνον καταλαβαίνω πόσο πονάει που μας βλέπει μαζί, όμως δεν έχω άλλο τρόπο. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω», θα του πει και ο Αστέρης θα την πάρει στην αγκαλιά του.

Η επόμενη στιγμή θα τους βρει να φιλιούνται με πάθος, ανίκανοι πλέον να κατευνάσουν αυτά που νιώθουν, σύμφωνα με το TV24! Το επόμενο πρωινό θα τους βρει αγκαλιά, όμως οι επόμενες ώρες θα τους αναγκάσουν να χωριστούν και μάλιστα με βάρβαρο τρόπο, αφού τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπούν. Οι δικοί τους θα αρχίσουν να τους ψάχνουν.