«Σασμός»: Ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας;
Νέα

«Σασμός»: Ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας;

«Σασμός»: Ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας;

Η συγκλονιστική στιγμή που ο «Νικηφόρος» βρίσκει τον πατέρα του νεκρό

Οι εξελίξεις τρέχουν στον «Σασμό» και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθηλωμένο, περιμένοντας να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του «Στεφανή».

Ο τηλεοπτικός γιος του Τάσου Νούσια (ο οποίος πέφτει νεκρός από σφαίρες), Γιώργος Αμούτζας, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day για το τι πρόκειται να συμβεί και αν ο «Μανωλάκης» θα μαρτυρήσει ποιος σκότωσε τον «Στεφανή», καθώς ήταν ο μόνος που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν.

«Ο Μανωλάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανώλης είναι κολλητός του Νικηφόρου, γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί γι αυτόν και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί. Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί κλειστό, που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ειδικά, όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως και νέα βεντέτα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Το δωμάτιο που μπήκε ο δολοφόνος δεν το έχουμε ξαναδεί. Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο, ο Νικηφόρος, που είναι ο τραγικός ήρωας, γενικά στη σειρά τα μαθαίνει όλα τελευταίος».

Όσο για την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Πρσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».

https://streamable.com/i8r1b2