«Σασμός» – Θανάσης Πατριαρχέας: Θα ευδοκιμήσει η σχέση του με τη Στέλλα;
Νέα

«Σασμός» – Θανάσης Πατριαρχέας: Θα ευδοκιμήσει η σχέση του με τη Στέλλα;

«Σασμός» – Θανάσης Πατριαρχέας: Θα ευδοκιμήσει η σχέση του με τη Στέλλα;

Τι απάντησε ο ηθοποιός;

Ένας από τους πρωταγωνιστές του «Σασμού» που έχουν ξεχωρίσει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο γιατρός «Άγγελος», ο οποίος έχει ερωτευτεί τη Στέλλα.

Ο ηθοποιός, στην πραγματική του ζωή είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο κόρες, ενώ ως νεαρός, δούλευε ως ταξιθέτης για να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρά του στο Θέατρο Τέχνης.

«Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Καλύτερα δε γίνεται», ενώ αυτό που τον κάνει ευτυχισμένος είναι όταν τελειώνει μία δουλειά και από αυτήν του έχει μείνει έστω και ένας φίλος.

«Κάθε μέρα παλεύω με τους δαίμονές μου», τόνισε και αναφέρθηκε στη σύζυγό του η οποία είναι το μεγαλύτερό του στήριγμα. «Όταν την έχω ανάγκη, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου».

Σχετικά με τις δύο κόρες του και αν υπάρχει κάτι που φοβάται για το μέλλον τους, απάντησε: «Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος».

Ο Θανάστης Πατριαρχέας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον «Σασμό». «Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης».

Αναφορικά με το αν θα προχωρήσει η σχέση του με τη Στέλλα, απάντησε: «Θα περάσει από πολλά κύμματα. Με τον γιατρό ήμαστε κοντά. Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε με χαμόγελο, χωρίς, γκρίνια και δεύτερες σκέψεις αλλά με καθαρή ψυχή».