Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του στον Αρναούτογλου
Νέα

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του στον Αρναούτογλου

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του στον Αρναούτογλου

Λίγο μετά τη δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου που χαρακτήρισε άπειρο τον Σάββα Πούμπουρα, σχετικά με το Nomads, ήρθε η απάντηση του παρουσιαστή.

Για την ιστορία ο Σάββας ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αμέσως μετά τον Γρηγόρη.

Η Ναταλία Γερμανού κάλεσε στο τηλέφωνο τον Σάββα την ώρα που εξελισσόταν η εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και του ζήτησε να σχολιάσει αυτή τη δήλωση.

“Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Πριν ξεκινήσω να κάνω τηλεόραση βλέπαμε τις εκπομπές του Γρηγόρη. Έχει εμπειρία και πολλά χρόνια στην πλάτη του. Τον πήρα τηλέφωνο πριν πάω Μαδαγασκάρη να τον συμβουλευτώ. Τότε μου είχε ευχηθεί καλή επιτυχία.

Επέλεξα να μπαίνω στη θέση του άλλου και σκεφτόμουν πως θα ήθελα να μου συμπεριφερθούν. Ήθελα να έχω τον χώρο μου. Ο χειρισμός των παικτών του ριάλιτι έχει να κάνει με την προσωπικότητα του παρουσιαστή.

Δεν έχω πει κακή κουβέντα για άλλον άνθρωπο. Πρέπει να δουλέψεις για να έρθει η πείρα. Ο Γρηγόρης κρίνει αυτό το πρόγραμμα γιατί έχει εμπειρία πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ο μέσος τηλεθεατής θέλει απλώς να περνάει καλά με αυτό που βλέπει.

Χάρηκα γιατί είναι καλό να παίρνεις κριτική και feedback από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο. Η αρνητική, εποικοδομητική κριτική με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εγώ το παίρνω ως άποψη ενός ανθρώπου με εμπειρία. Είναι διαφορετικός ο τρόπος μου, δεν έχει να κάνει με την εμπειρία. Είναι θέμα προσέγγισης” είπε ο Σάββας Πούμπουρας.