«Σχεδόν ενήλικες»: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Mega
Νέα

«Σχεδόν ενήλικες»: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Mega

«Σχεδόν ενήλικες»: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Mega

Mε την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά

Τον Νοέμβριο θα κάνει πρεμιέρα η νέα κωμωδία του MEGA «Σχεδόν ενήλικες».

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός των «Υπέροχων πλασμάτων» Μυρτώ Κοντοβά γράφει ξανά για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετα-κανονικότητα.

Η νέα σειρά θα μας βάλει στο ξεκαρδιστικό και συνάμα συγκινητικό σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων», πλέκοντας μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας που αφορά το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020.

Ο Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) μετά τον δραματικό του ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» αλλάζει τελείως ρεπερτόριο.

Μαζί του ο ρομαντικά εκκεντρικός Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς), η μοναδική Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) που, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου (Αλέξης).

Ορμητήριο των τεσσάρων ηρώων γίνεται μια παλιά διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-lifestyle εποχή, στη γειτονιά με τα σουβλατζίδικα, τα post modern μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από τον παλιό κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά́, έχοντας επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, την ανεργία, τον κορονοϊό και  την καραντίνα.

Το στοίχημα είναι να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από εδώ και στο εξής.