Σε ποιους διάσημους έγινε πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor;
Νέα

Σε ποιους διάσημους έγινε πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor;

Σε ποιους διάσημους έγινε πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor;

Ποιοι είπαν το μεγάλο «ναι»;

Φαίνεται πως η επιλογή των παικτών που θα συμμετάσχουν στο Survivor βρίσκεται προ των πυλών ενώ η πρώτη αποστολή ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή παρουσιάστηκαν στο «Πρωινό» τα ονόματα των διάσημων που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο reality επιβίωσης.

Ανάμεσα στις γυναίκες είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν θέλει τελικά να συμμετάσχει, αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου που βρίσκεται σε συζητήσεις. Θετικά φαίνεται πως απάντησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, η Θωμαή Απέργη ενώ η Ιωάννα Τούνη διαπραγματεύεται τις οικονομικές απολαβές.

Από τους άντρες της ομάδας των Διάσημων πρόταση δέχτηκαν ο Πάνος Καλλίδης και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που όπως όλα δείχνουν είναι θετικοί αλλά σε ραντεβού προχώρησε και ο Άρης Μακρής.

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως η παραγωγή έχει καταλήξει στους 30 επικρατέστερους της ομάδας των Μαχητών ενώ την τελική δεκάδα θα την επιλέξει ο Ατζούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά την Έλενα Γαλύφα η πληροφορία που κυκλοφορεί δεν ισχύει, καθώς τη διέψευσε η ίδια κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκαλύπτοντας ότι η αδερφή της Άντζυ δέχτηκε πρόταση για το Survivor αλλά τελικά δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει λόγω ενός πρόσφατου τραυματισμού.

Δείτε το βίντεο: