Σία Κοσιώνη: Η σχέση της με τη μόδα και η προτίμηση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα γκαρνταρόμπας
Νέα

Σία Κοσιώνη: Η σχέση της με τη μόδα και η προτίμηση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα γκαρνταρόμπας

Σία Κοσιώνη: Η σχέση της με τη μόδα και η προτίμηση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα γκαρνταρόμπας

Γιατί φοβάται να φορέσει ένα ρούχο δεύτερη φορά;

«Τι να φορέσω σήμερα;».

Με αυτό διακαές ερώτημα που απασχολεί καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες καταπιάστηκε σήμερα η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή «Ιστορίες Μόδας».

Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν και η Σία Κοσιώνη, η οποία αναφέρθηκε στη δική της σχέση με τη μόδα και πώς το επάγγελμά της συνέβαλε στο να υιοθετήσει ένα διαχρονικό στυλ ντυσίματος.

Όπως παραδέχεται, δεν παρακολουθεί πολύ τις τάσεις στη μόδα καθώς προτιμά να επιλέγει ρούχα με βάση το αν την κολακεύουν και όχι αν είναι τη δεδομένη περίοδο δημοφιλή.

«Θα είμαι ειλικρινής, Όχι, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Θέλω να κινούμε στη ζώνη που νιώθω εγώ ασφαλής. Θα δω τις τάσεις αλλά δεν τις υιοθετώ απλά και μόνο επειδή είναι τάσεις. Θα υιοθετήσω κάτι, όταν νιώθω ότι με κολακεύει. Ποτέ δεν έχω παρασυρθεί από μία τάση να τη δοκιμάσω και να εκτεθώ. Δεν ρισκάρω. Ίσως είναι η ζωή μου και η επαγγελματική μου ζωή που με έμαθε να ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είμαι υπέρ των λιτών γραμμών. Πιστεύω ότι αυτό που πάει. Όταν βάζω κάτι πιο girly, πιο χρωματιστό δεν νιώθω καλά εγώ».

«Το στιλ μου είναι κάτι διαχρονικό δεν πιστεύω ότι θα φύγει ποτέ από τη μόδα το σακάκι ή το πουκαμισάκι ή το παντελόνι που αγαπώ πολύ. Αυτή είναι η βάση μου».

https://streamable.com/is5dd2

Η δημοσιογράφος και anchorwoman του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει συνήθειες προτιμώντας να ξοδέψει χρήματα για ένα καλό ενδυματολογικό κομμάτι και όχι τόσο αγοράζοντας ποσότητα ρούχων από αλυσίδες που δεν χαρακτηρίζονται από τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

«Προσπαθώ να εμπλουτίζω την γκαρνταρόμπα μου με κάποια κομμάτια καλά. Δεν ξοδεύω πια τόσα χρήματα σε πιο φτηνά πράγματα. Είναι και μία τάση αυτή τη στιγμή θεωρώ. Δεν θα πάρω δέκα μπλουζάκια φτηνά θα προτιμήσω να βάλω στην ντουλάπα μου ένα πιο καλό κομμάτι. Στο πλαίσιο αυτό θα επενδύσω σε καλά κοστούμια και φορέματα».

Παράλληλα, εξήγησε πως διακατέχεται από τον φόβο να φορέσει ένα ρούχο για δεύτερη φορά σε δημόσια έξοδο και αυτό επειδή συνηθίζεται να αποδοκιμάζεται κάτι τέτοιο από τα μίντια.

«Πολλές φορές μου έχει συμβεί να φορέσω κάτι πάρα πολύ όμορφο σε δημόσιες εμφανίσεις και μετά να μείνει εκεί στην ντουλάπα και να μην τολμάω να το ξαναφορέσω γιατί κάποιος θα σχολιάσει ότι το ξαναέβαλα αλλού».

https://streamable.com/ye2ch4

Στον ανδροκρατούμενο κλάδο που υπηρετεί, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε στην Κάτια Ζυγούλη ότι υπήρξαν φορές που μέσα από το ντύσιμό της επιχείρησε να καταστήσει περισσότερο ισχυρό το εκτόπισμά της και να κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων της.

https://streamable.com/rf09dx