«Σιωπηλός δρόμος»: Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο αστυνομικό σίριαλ του MEGA
Νέα

«Σιωπηλός δρόμος»: Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο αστυνομικό σίριαλ του MEGA

«Σιωπηλός δρόμος»: Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο αστυνομικό σίριαλ του MEGA

Δείτε το δεύτερο teaser της νέας σειράς του καναλιού

Ένα νέο αστυνομικό – δραματικό σίριαλ αναμένεται στη μικρή οθόνη από τον Απρίλιο, το οποίο θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζώνης!

Ο λόγος για τη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλός δρόμος», την οποία υπογράφουν οι σεναριογράφοι των «Μελισσών», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Βαρδής Μαρινάκης.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ονόματα – έκπληξη, όπως ο Χρήστος Λούλης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Λάλος, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη κ.ά.

Το MEGA θέλοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρουσίασε ακόμα ένα teaser, το οποίο ολοκληρώνεται με μια σκηνή στο οποίο ένα λούτρινο αρκουδάκι περιμένει τον… ιδιοκτήτη του.

Το σενάριο

Η ιστορία διαδραματίζεται στα πλούσια προάστεια της Αθήνας. Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές  ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;