Σίσσυ Φειδά: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά “ερωτική”»
Νέα

Σίσσυ Φειδά: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά “ερωτική”»

Σίσσυ Φειδά: «Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά “ερωτική”»

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο επάγγελμά της ως γυναίκα

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη της, στο πώς κρατάει έναν γάμο ζωντανό αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε στην εργασία της ως γυναίκα.

«Είμαι μία εργαζόμενη μητέρα και όταν κάνεις παιδί σε μεγάλη ηλικία είσαι συνειδητοποιημένη για τις απαιτήσεις που θα έχει. Σιγά σιγά βρίσκεις τον τρόπο και τις ισσορροπίες. Η μητρότητα είναι δύσκολη, δεν γίνεται να μην νιώσεις ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, κούραση. Αλλά με έναν μαγικό τρόπο κάνεις restart και είσαι εκεί. Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά “ερωτική”. Της έχω μεγάλο έρωτα και έχουμε μία επικοινωνία, μία κατανόηση, με φτάνει στα όρια της τρέλας αλλά μετά από 5 λεπτά είμαστε εντάξει.

Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί πρώτα από όλα είναι το παιδί. Θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο να μην έχει αλλαγές με πριν.  Ο δρόμος της υποδοχής και του συμβιβασμού με τον χρόνο δεν είναι εύκολος αλλά το προσπαθείς. Δεν ξυπνάς κάθε μέρα και λες “πω πω κοπέλα μου” αλλά πιστεύω στο μέτρον άριστον!

Πολλές φορές λόγω του φύλου μου χρειάστηκε να αντιμετωπίσω αγενείς συμπεριφορές, περίεργες πολλές φορές αλλά δείχνω με τον τρόπο μου πώς “μην το κάνεις, θα χάσεις”».