Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεσπά για το εξώδικο – «Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, παραθέτουμε την είδηση»
Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεσπά για το εξώδικο – «Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, παραθέτουμε την είδηση»

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεσπά για το εξώδικο – «Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, παραθέτουμε την είδηση»

Η παρουσιάστρια πήρε θέση για το εξώδικο που αναφερόταν προς το πρόσωπό της

Εξώδικο στο OPEN το οποίο αναφερόταν στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», για το θέμα που συζητήθηκε γύρω από τις καταγγελίες ηθοποιών σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη εστάλη στο κανάλι, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πώς έχουν τα πράγματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τονισε ότι η καταγγελία στην οποία αναφέρθηκε η εκπομπή ήταν επιβεβαιωμένη και πως έγινε προσπάθεια για να υπάρξει επικοινωνία τόσο με τον ίδιο τον ηθοποιό – σκηνοθέτη, όσο και με τον δικηγόρο του.

«Εμένα με ενοχλεί αυτή η υποτίμηση των πρωινών εκπομπών και τηλεδικαστηρίων, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τίποτα τέτοιο. Στο εξώδικο περιγράφεται ότι δεν είχαμε καμία επιβεβαίωση για την καταγγελία αυτή. Αυτό είναι αναληθές. Η καταγγελία έχει πάει στο ΣΕΗ, ήταν επιβεβαιωμένη, άνηκε στην ομάδα των κοριτσιών της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη. Έγινε επανειλημμένη προσπάθεια να μιλήσουμε και με τον ηθοποιό και με τον δικηγόρο του, ακόμα και την ώρα που έπαιζε το βίντεο, χωρίς καμία τύχη», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να παραθέσουμε τα γεγονότα και να εξετάσουμε όλες τις πλευρές και δημοσιογραφικά αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Εμένα με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός τηλεδικαστήρια και πρωινάδικα και για τα όποια καταγγέλθηκα εγώ στη συνέχεια. Αυτές οι εκπομπές ασχολούνται με αυτούς τους ανθρώπους, όλα αυτά τα χρόνια. Τους στηρίζουν, δείχνουν τις δουλειές τους, τους φιλοξενούμε στις εκπομπές μας, προωθούμε τα θεατρικά τους έργα, δεν γίνεται ξαφνικά να αναφέρονται σε αυτές τις εκπομπές σαν να είναι υποδεέστερες. Που είναι στη δική τους διακριτική ευχέρεια να τις χρησιμοποιήσουν, αλλά όταν έρχονται αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο καλύτερα να μην μιλήσουν. Η είδηση είναι είδηση».

https://streamable.com/3hw5hu