Σοφία Αλιμπέρτη: Ακούει ακόμα την ατάκα «Με λένε Αλέξη…» – «Όχι αγόρια, βρείτε κάτι νέο»
Νέα

Σοφία Αλιμπέρτη: Ακούει ακόμα την ατάκα «Με λένε Αλέξη…» – «Όχι αγόρια, βρείτε κάτι νέο»

Σοφία Αλιμπέρτη: Ακούει ακόμα την ατάκα «Με λένε Αλέξη…» – «Όχι αγόρια, βρείτε κάτι νέο»

Η επιστροφή μετά από 14 χρόνια, το «Ζήσε αλλιώς» και η Πάρος

Το μεγάλο come back τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επέστρεψε μετά από 14 χρόνια και παρουσιάζει το «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1!

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη και αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή, το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και την Πάρο.

«Με ξετρέλανε το πρότζεκτ μόλις το άκουσα και το είδα. Έχει δυσκολίες, αλλά η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Δεν θα μπορούσα να γυρίσω από την άλλη πλευρά σε αυτήν την πρόταση», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Αν ήμουν γιατρός θα ήμουν πολύ καλή. Έχω έναν ένστικτο».

Τα νούμερα και η Πάρος

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε: «Αν σου πω ότι τα βλέπω, θα σου πω ψέματα. Ή ότι τα παίρνω στα σοβαρά. Μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι παραπάνω από αυτή που θέλουμε».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέφει από την Πάρο, τόνισε: «Επειδή έλειπα 14 χρόνια, στο μυαλό μου το είχε ότι μπορώ να φύγω ό,τι ώρα θέλω. Με βοηθάει πολύ αυτό. Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι το τώρα και μου αρέσει πολύ. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι στην Barking Well και νομίζω ότι έχω ομορφύνει».

«Πάντα ήμουν διαφορετική, αλλά σας απασχολούσαν τα προσωπικά μου, δεν μπήκατε ποτέ στον κόσμο να με γνωρίσετε», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε κάποιο σίριαλ, απάντησε: «Τόσα χρόνια έλεγα ότι δεν θα ξανακάνω τηλεόραση, αλλά ήρθε το “Ζήσε αλλιώς” και είπα το “ναι”».

«Η Πάρος είναι το σπίτι μου, έρχομαι δύο μέρες, δουλεύω και φεύγω πάω στο νησάκι μου. Είμαι προστατευμένη από την εταιρεία παραγωγής μου, νιώθω ασφάλεια. Έχω μιλήσει μόνο στον Γρηγόρη και σε εσάς».

Για το αν συμφωνεί με το ότι όλες οι εκπομπές πλέον ασχολούνται με την επικαιρότητα, απάντησε: «Δεν συμφωνώ, κουράζει πολύ τον κόσμο. Να πάρουμε και μια ανάσα. Καταλαβαίνω όμως τον ανταγωνισμό».

Για το τραγούδι που έχει μείνει στην ιστορία, «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία», δήλωσε: «Οι άντρες μου το λένε ακόμα και νομίζουν ότι έτσι θα με κερδίσουν. Όχι αγόρια, βρείτε κάτι νέο. Δεν χρειάζομαι σύντροφο σε αυτή τη φάση».