Σοφία Αρβανίτη: Ο φύλακας άγγελός της, η φωτιά στο Μάτι και ο άτυχος γάμος της
Νέα

Σοφία Αρβανίτη: Ο φύλακας άγγελός της, η φωτιά στο Μάτι και ο άτυχος γάμος της

Σοφία Αρβανίτη: Ο φύλακας άγγελός της, η φωτιά στο Μάτι και ο άτυχος γάμος της

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον πρόσφατο χαμό του αδελφού της αλλά και το γιατί εγκατέλειψε το τραγούδι.

“Ό,τι εμπόδιο και να είχα το ξεπερνούσα με τον χαρακτήρα μου. Τώρα τα βλέπω όλα μέσα από ένα πέπλο, είναι μία τελείως νέα κατάσταση αυτή που βιώνω”, είπε για τον θάνατο του αδελφού της.

“Πέραν της απώλειας του αδελφού μου, βλέπεις και τον εαυτό σου μέσα από αυτό. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του”.

“Δεν θέλω να τον ξεχάσω, μιλάω μαζί του, πιστεύω ότι με βοηθάει, δηλαδή έχω δει αλλαγή στη ζωή μου ακόμη και αν αυτό είναι παραμύθι που μου αρέσει να το συντηρώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν περιέγραψε τι έκανε ο αδελφός της στο Μάτι την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς.

“Είχα έντονα επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα συνειδητά να εγκαταλείψω το τραγούδι, γιατί επλήγη η δισκογραφία από την πειρατεία εγώ ένιωθα πολύ δυσάρεστα. Και με τον καιρό αποφάσισα ότι θέλω να το αφήσω αυτό και να ζήσω άλλες γεύσεις ζωής, πιο οικογενειακές με τον σύντροφο που είχα τότε, να προχωρήσω σε γάμο. Δε μου άρεσε αυτό το τοπίο και ήθελα να βγω. Και αποσύρθηκα στην Ανάβυσσο και σταμάτησε ο πυρετός της δισκογραφίας, με τις συνεντεύξεις, τα περιοδικά”, είπε.

Τι πήγε λάθος στον γάμο της;

Όπως είπε και οι δύο αποφάσισαν μέσα σε 6 μήνες να παντρευτούν.

“Εγώ το έκανα για δικούς μου λόγους επειδή ήθελα να προσπαθήσω να γίνω μητέρα και με ενθάρρυνε πάρα πολύ, οπότε εκεί τσίμπησα και βιάστηκα να μη με νοιάζει να γνωρίσω καλά έναν άνθρωπο”, ομολόγησε.