Σοφία Μουτίδου: «Άρχισα να παλεύω με τα κιλά μου μετά την εγκυμοσύνη»
Νέα

Σοφία Μουτίδου: «Άρχισα να παλεύω με τα κιλά μου μετά την εγκυμοσύνη»

Σοφία Μουτίδου: «Άρχισα να παλεύω με τα κιλά μου μετά την εγκυμοσύνη»

Ποια αισθητική επέμβαση θέλει να κάνει στο μέλλον;

Για την «τροφοεξάρτηση» που έχει, τα κιλά που πήρε μετά την εγκυμοσύνη της, αλλά και την αισθητική επέμβαση που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον μίλησε η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός που παρουσιάζει και την εκπομπή The Booth Plus με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία στο Open μίλησε για όλα στην κάμερα του Happy Day.

Η Σοφία έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο Youtube και τα videos της γίνονται συχνά viral. Έχει αντιμετωπίσει όμως, και αρνητικές κριτικές; «Υπάρχουν πολλά hate comments και υποτιμητικά μηνύματα. Πολλές φορές καταπιάνομαι, πολλές φορές όχι. Δεν έχω καταφέρει να αδιαφορήσω πάντα. Να μείνω χωρίς να ιδρώσει το αυτί μου».

Μιλώντας για τα παραπάνω κιλά και τις αλλαγές στο σώμα της, αποκάλυψε: « Ένας άνθρωπος που έχει ένα πρόβλημα, είναι υπέρβαρος, δεν σημαίνει ότι θα το βροντοφωνάξει. Ο καθένας δίνει μάχη με τα κιλά του. Εγώ άρχισα ένα παλεύω με τα κιλά μου από την εγκυμοσύνη».  Και συνέχισε: «Έχω μια “τροφοεξάρτηση”, μου αρέσει το φαγητό. Είναι η μόνη εξάρτηση που έχω».

Στην ερώτηση, αν έχει χάσει βάρος, ανέφερε: «Τα περισσότερα κιλά που έχω χάσει είναι γύρω στα 20. Κοιτάω αν χωράω στα παλιά μου ρούχα. Δεν ζυγίζομαι»

Μιλώντας για το The Booth, δήλωσε: «Το Booth καλά κρατεί. Κάνουμε μια επικαιρότητα και πολιτική πια. Θα είμαστε ως τον Ιούνιο στο Open. Η κόρη μου το βλέπει κάθε μέρα το Booth και μου στέλνει μηνύματα».

Τέλος, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι και σε μια αισθητική επέμβαση, όταν νιώσει ότι την χρειάζεται: «Είμαι 48 ετών. Όταν αρχίσει να κατεβαίνει το “προγούλι” θα το πειράξω. Δεν θέλω να γίνω σαν πρησμένη πάπια».

https://streamable.com/cejxh9