Σωτήρης Πολύζος για “Άγριες Μέλισσες”: “Τύφλα να ΄χει ο Φώσκολος που τον κατηγορούσαν…”
Νέα

Σωτήρης Πολύζος για “Άγριες Μέλισσες”: “Τύφλα να ΄χει ο Φώσκολος που τον κατηγορούσαν…”

Σωτήρης Πολύζος για “Άγριες Μέλισσες”: “Τύφλα να ΄χει ο Φώσκολος που τον κατηγορούσαν…”

Πώς κρίνει ο γνωστός δημοσιογράφος το τηλεοπτικό τοπίο;

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τοποθετήθηκε πάνω στα τρέχοντα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση σχολίασε πως εάν ισχύει κάτι τέτοιο είναι προϊόν ώριμης σκέψης και σε κανένα λόγο μια επιπόλαιη παρόρμηση από την παρουσιάστρια.

Το Your Face Sounds Familiar σταμάτησε να το παρακολουθεί μιας και φέτος δεν συμμετέχει πια η πρώην σύζυγός του, Μιμή Ντενίση, καθώς το περιεχόμενό του δεν τον αφορά.

Οι “Άγριες Μέλισσες” τον έχουν εντυπωσιάσει με την “εξαιρετική αισθητική” τους, παρατηρώντας δε τα κοινά στοιχεία που μοιράζονται με τις σαπουνόπερες του Νίκου Φώσκολου.

“Οι ‘Άγριες Μέλισσες’ είναι εξαιρετικές στην αισθητική τους. Καταλαβαίνω ότι κυλάει προς την υπερβολή η έκβαση των ιστοριών”.

“Τύφλα να ΄χει ο Φώσκολος που τον κατηγορούσαν ότι κάνει δράκους…”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για το πολυαναμενόμενο Big Brother της νέας εποχής δεν έχει και την καλύτερη γνώμη, καθώς θεωρεί πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πως δεν τον ενδιαφέρει ένα τέτοιου είδους concept.

“Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να παρακολουθείς ρέμπελους ανθρώπους…”

“Δεν φαντάζομαι ότι ένας άνθρωπος που έχει κανονική ζωή, τα παρατά για να πάει στο Big Brother και να ‘ξύνεται’ όλη μέρα”, τόνισε.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις άψογες σχέσεις που διατηρεί με τη Μιμή Ντενίση και πως το γεγονός ότι έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους δεν σημαίνει πως δεν είναι ακόμα μια αγαπημένη οικογένεια.

https://streamable.com/8eqsi