Σπύρος Μπιμπίλας: “Μοιάζω στον Μ. Αλέξανδρο, το προφίλ μου είναι ίδιο”
Νέα

Σπύρος Μπιμπίλας: “Μοιάζω στον Μ. Αλέξανδρο, το προφίλ μου είναι ίδιο”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Μοιάζω στον Μ. Αλέξανδρο, το προφίλ μου είναι ίδιο”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο “Έλα Χαμογέλα”, όπου αποκάλυψε ότι τον είχαν επιλέξει για μια αμερικανική ταινία για να υποδυθεί τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Με είχαν διαλέξει για μια αμερικάνικη ταινία, για να παίξω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Τελικά, δεν γυρίστηκε η ταινία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο”.

Επίσης, είπε πως έχει δεχθεί απειλές στα social media και εξήγησε πως αυτό γίνεται γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν είναι δημοκρατικοί και δεν αποδέχονται πως κάποιοι άλλοι ανήκουν σε πιο ιδιαίτερες ομάδες, όπως οι άθρησκοι κι οι ομοφυλόφιλοι”.

Για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα που τελικά οδηγήθηκε στο δικαστήριο είπε: «Δεν με πείραξε αυτό που είχε πει, αλλά έπρεπε να δοθεί μάθημα και για τους άλλους, εμένα αυτό με ανέβασε δέκα σκάλες τελικά, ευχαριστώ Γιώργο μου».

Η σχέση του με την Τζούλια Μπάρκα

Για την Τζούλια Μπάρκα και τον θάνατό της μίλησε, επίσης, ο ηθοποιός στάθηκε στην εποχή που έκαναν παρέα.

“Εμένα η Τζούλια έχει μείνει στην ψυχή μου σαν κάτι πάρα πολύ γλυκό. Χαθήκαμε κάποτε, αλλά ξαναβρεθήκαμε και μου είχε πει πως δεν της άρεσε η ζωή που είχε κάνει κι ότι μετάνοιωσε για πολλά πράγματα. Την πήρα στο θέατρο μαζί μου, ερωτεύτηκε έναν φίλο μου ηθοποιό και έζησε έναν έρωτα με πολλή αγάπη. Αυτό την αναπτέρωσε ψυχολογικά, αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει με τις ουσίες. Ό,τι έπαθε, το έπαθε από τις ουσίες. Στο βιβλίο που είχε γράψει πριν με είχε χαρακτηρίσει ως άγγελο. Με είχε κάνει να κλαίω. Αυτό το βιβλίο δεν εκδόθηκε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε μιλήσει. Ήταν από τους πιο παρεξηγημένους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους, είχε περάσει πολλά” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.