Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μετανιώνω για την ανάρτηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»
Νέα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μετανιώνω για την ανάρτηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μετανιώνω για την ανάρτηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

Ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Θέση για τις δηλώσεις των συναδέλφων του σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως εκείνες της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που κατακρίθηκαν πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος από τη θέση του αλλά και σαν άνθρωπος προσπαθεί να συσπειρώσει τους ηθοποιούς και να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσά τους.

«Είμαστε σε συναισθηματική φόρτιση και δεν μπορεί να περνάει κάτω από τέτοια κρισάρα η δήλωση του καθενός. Θα φοβόμαστε να μιλήσουμε σε λίγο. Εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστών και να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε στο «Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

«Είμαστε όλοι συνάδελφοι και σε αυτό το σινάφι θα πρέπει να ζούμε με ομόνοια. Ο κάθε άνθρωπος μιλάει και στη ροή του λόγου του μπορεί να μην λέει απολύτως τις σκέψεις του. Το ίδιο έγινε και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αυτό που έκανα τη μία μέρα με την Ελισάβετ και την επόμενη μέρα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, το κάνω για να δείξω ότι είμαστε μια οικογένεια. Θα λύσουμε τις διαφορές μας, γιατί αυτή η φαγωμάρα μας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δεν μετανιώνω για την ανάρτηση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου».

«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι κανενός, παίζω της καρδιάς μου. Στο Instagram μιλάω για εμένα, δεν γράφω ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Έκανε λάθος η Ελισάβετ κι εγώ ήμουν ο πρώτος που τη στηλίτευσα. Είναι δικό της θέμα πότε θα βγει να ζητήσει συγγνώμη», κατέληξε.

https://streamable.com/ery7mo