Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η «Μουρμούρα», τα τηλεοπτικά πάνελ και η μοναξιά
Νέα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η «Μουρμούρα», τα τηλεοπτικά πάνελ και η μοναξιά

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η «Μουρμούρα», τα τηλεοπτικά πάνελ και η μοναξιά

«Είμαι λάτρης της οικογένειας και των παιδιών»

Για τις ανατροπές που έρχονται στη ζωή της «Βέλης» και του «Άγγελου» στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», τη μοναξιά, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή Pop Up.

«Είμαι μοναχικός τύπος. Το επιδιώκω. Μπορεί να είμαστε μια παρέα και ο Σπύρος να χαθεί για λίγο. Παίρνω το χρόνο μου και επιστρέφω», είπε αρχικά ο ηθοποιός που για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha.

Στην ερώτηση αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποια εκπομπή, εκείνος αποκάλυψε: «Μου πρότειναν να είμαι σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Είναι κάτι εκτός από εμένα. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν είναι η επιθυμία μου. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ».

Για τις εξελίξεις στη Μουρμούρα, ανέφερε: «Είναι 8 χρόνια η “Μουρμούρα”, οπότε αναγκαστικά οι σεναριογράφοι ψάχνουν νέους δρόμους γιατί έχει ενδιαφέρον να τους ανακαλύψεις και εσύ ως ηθοποιός».

Τέλος, στο αν ο ίδιος σκέφτεται την οικογένεια, όπως οι ήρωες της σειράς, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογήθηκε: «Γενικότερα κοιτώ το τώρα. Στη φάση που είμαι τώρα που είμαι μόνος δεν σκέφτομαι γάμους και παιδιά. Είμαι όμως λάτρης της οικογένειας και των παιδιών, οπότε πάντα υπάρχει η σκέψη».

https://streamable.com/omaqxu