Σπύρος Λάμπρου: Η άγνωστη ιστορία της αιχμαλωσίας του στο Ιράκ
Νέα

Σπύρος Λάμπρου: Η άγνωστη ιστορία της αιχμαλωσίας του στο Ιράκ

Σπύρος Λάμπρου: Η άγνωστη ιστορία της αιχμαλωσίας του στο Ιράκ

Τι συνέβη;

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε ο Σπύρος Λάμπρου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρώτο του δελτίο ειδήσεων και τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά.

Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δεν θα τα έβγαζα πέρα. Τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα. Φυσικά και βλέπουμε τα νούμερα.

Έχω μεγάλη αγάπη στο Δήμο Βερύκιο. Δεν πέρασα εύκολα δίπλα του, αλλά έμαθα να βλέπω πίσω από την είδηση.

Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία ότι ήμασταν πράκτορες. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερου. Πιστεύω πάρα πολύ στο θεό», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Λάμπρου.

Δείτε το βίντεο: