Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ένας λόγος που δεν θα έχω ποτέ λεφτά είναι ότι έχω ενοχή…»
Νέα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ένας λόγος που δεν θα έχω ποτέ λεφτά είναι ότι έχω ενοχή…»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ένας λόγος που δεν θα έχω ποτέ λεφτά είναι ότι έχω ενοχή…»

Ο ηθοποιός βρέθηκε στις «Μαμά-δες»

Η Τζενη Θεωνά συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο θέατρο Κάππα με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει για τον γιο του, για τις γυναίκες της ζωής του και το θέατρο.

Υπήρξε φανατικός κατά του γάμου ωστόσο έκανε δύο. Όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας χάρηκε αλλά άργησε να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αλλαγή που έφερε ο ερχομός του γιου του στη ζωή».

«Ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου. Ο χρόνος αφήνει μία σκόνη πάνω στους ανθρώπους».

«Καταφέραμε να παραμείνουμε οικογένεια μετά το διαζύγιο διότι είχαμε μεγάλη αγάπη για το παιδί μας, Πέρασε ο χρόνος εξομαλύνθηκαν τα πράγματα οι γωνίες και βγήκαν τα πράγματα πολιτισμένα».

«Ήταν 6 μηνών αυτός και έτυχε να γυρίσω νωρίς και να λέω στην Αθηνά και να της λέω “ντύσου να πάμε κάπου” και μου έλεγε “ναι πάω”. Και της έλεγα “άντε γιατί αργείς;”, Και μου λέει “πας καλά; έχουμε το παιδί πού θα πάμε;” Άργησα πολύ να έρθω…».

Όταν αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του δεν φοβήθηκε, όπως εξομολογήθηκε.

«Δεν χαμπαριάζω εγώ από αυτά. Δεν την έχω την υπαρξιακή αγωνία του θανάτου, Λέω “μέχρι εδώ ήταν; άντε γεια”».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε παιδικά του χρόνια και εξήγησε γιατί δεν έχει κάνει περιουσία παρότι έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια και σε μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.

«Μεγάλωσα σε μία φτωχογειτονιά όπου ο πλουσιότερος δεν είχε να φάει. Ένας λόγος γιατί δεν θα έχω ποτέ λεφτά είναι ότι έχω ενοχή. “Δώσε, μοίραζε γιατί δεν είναι σωστό να έχω λεφτά”».