Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου. Με πείραξε λίγο παραπάνω γιατί δεν γούσταρα καθόλου αυτόν τον άνθρωπο»
Νέα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου. Με πείραξε λίγο παραπάνω γιατί δεν γούσταρα καθόλου αυτόν τον άνθρωπο»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου. Με πείραξε λίγο παραπάνω γιατί δεν γούσταρα καθόλου αυτόν τον άνθρωπο»

«Στην καραντίνα νοικιάσαμε 7-8 φίλοι ένα σπίτι μακριά και μέναμε μαζί. Πάντα ονειρευόμουν ένα κοινόβιο»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη γεμάτη αλήθειες.

Η συζήτηση δεν μπορούσε να μην πάει στους «Απαράδεκτους» και αν βαριέται να απαντάει σε ερωτήσεις για τη σειρά.

«Δεν βαριέμαι. Είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι. Έχει να κάνει και με το ότι αγαπιόμαστε με τη Δήμητρα και τον Γιάννη που έχουμε απομείνει. Είναι στίγμα. Ισχύει ότι με καλεί η Δήμητρα στο σπίτι της και μου δείχνει τα επεισόδια. Δεν είχα δει ούτε ένα. Το ζούσα από μέσα και μετά δεν ήθελα να το δω. Δεν μου αρέσει να με βλέπω και να με ακούω. Δεν μου πολυάρεσα. Στον τρόπο που παίζω. Ταίριαζα πολύ στον χαρακτήρα του Σπύρου» είπε και διηγήθηκε πώς τους έπιασε νευρικό γέλιο στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου.

Τι είπε για τον Βλάση Μπονάτσο;

«Αυτός που βλέπετε όλοι ήταν. Αυτό που προσπαθούσε να κρύψει είναι το πόσο ευαίσθητος ήταν. Θυμάμαι στιγμές που δεν κάνει να τις πω. Έκανε πράγματα που δεν τα έλεγε σε κανένα. Μια περίοδο βγαίναμε κάθε βράδυ οι δυο μας και αλητεύαμε.

Γενικώς ήταν μάθημα ζωής γιατί δεν χαμπάριαζε, δεν κώλωνε γιατί το παιδί είχε σοβαρή γεωθεωρία. Το είχε ενστερνιστεί».

«Ήμουν στη γέφυρα της Χαλκίδας και πήγαινα για γύρισμα που δεν θυμάμαι. Έχω βάλει ραδιόφωνο και ακούω αυτό το πράγμα, 7 η ώρα το πρωί. Τραβάω χειρόφρενο, μαζί με άλλους μέσα και λέω “ρε ακούσατε ό,τι άκουσα;”. Νομίζω ότι τα πράγματα που πονάνε δεν τα ξεχνάς ποτέ. Χάσαμε τον κόσμο. Επειδή για χρόνια πολλά περνούσα από το Α’ Νεκροταφείο δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην του πω “γεια” αποκαλώντας τον με τον υποκοριστικό του» είπε για την απώλεια του φίλου του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο, τις σχέσεις αλλά και ότι έχει υπάρξει «θύμα» απιστίας.

«Η απιστία τονώνει αυτόν που την κάνει σε μια σχέση! Δεν το έκανα όταν δεν πήγαινε καλά η σχέση μου. Αν έλεγα κάτι αν με ανακαλύπτανε θα ήταν “είναι αυτό που φαίνεται”. Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου, είμαι και ζώον λίγο σε αυτά. Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα, πήγα σε έναν βράχο στη θάλασσα, κάπνισα όλο το πακέτο και γύρισα πίσω και είπα εντάξει. Δεν το ξανανέφερα ποτέ. Σιγά σιγά το ξεπέρασα. Δεν κατανόησα τον λόγο, απλώς της άρεσε. Με πείραξε λίγο παραπάνω από το κανονικό γιατί τύχαινε να μην γουστάρω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο».

«Η ζωή μου δεν άλλαξε καθόλου μετά το πρόβλημα της υγείας μου. Θεωρώ ότι αγαπώ τον εαυτό του ίσως όχι όσο θα έπρεπε. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μεγάλη όπου από όπου πέρναγα με τη μηχανή βγαίνανε μούτζες, οδηγούσα επικίνδυνα. Τότε δεν έπαθα τίποτα. Μετά που έκανα το παιδί μου έτυχαν δυο τρία δυνατά» είπε.

Τον άλλαξε η έλευση του γιου του; «Άρχισα να σκέφτομαι πρακτικά πράγματα που πριν δεν σκεφτόμουνα, υποχρεώσεις.

Έκανα τα πάντα για να μην πάρει μηχανή ο γιος μου. Το κατάφερα μέχρι μια ηλικία, τώρα θα πάρει ένα παπάκι. Δεν του είπα ποτέ να μην πάρει μηχανή. Του έλεγα να πάρει πρώτα αυτοκίνητο» είπε.

Ο ηθοποιός διηγήθηκε και ένα ευτράπελο περιστατικό που ξέχασε τον γιο του στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς όταν ήταν 1 έτους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και πώς πέρασε στην καραντίνα.

«Στην καραντίνα μαζευτήκαμε 7-8 άτομα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο σπίτι μακριά και μέναμε μαζί. Ονειρευόμουν από μικρός ένα κοινόβιο. Είχε τάβλι, βραδιές σινεφίλ, με έμαθε ο Κακλέας μπουζούκι, ερχόταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, είχαμε κάθε μέρα τον Φερεντίνο. Μαγικά!»

«Φτάνει! Μόνος εγώ κι οι φίλοι μου. Ιδανικά φίλοι, βάρκα, ο γιος μου να του πάνε καλά τα πράγματα, Ολυμπιακός πάντα και ειρηνικά χρόνια χωρίς αγκυλώματα» είπε για το ενδεχόμενο τρίτου γάμου.