Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει να είναι η άλλη ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε μένα θα πέσει;»
Νέα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει να είναι η άλλη ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε μένα θα πέσει;»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει να είναι η άλλη ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε μένα θα πέσει;»

«Θυσίασα ρόλους για το "Στην υγειά σας". Τα πράγματα ξεφεύγανε και ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο καλεσμένος που έκανε «ποδαρικό» στην πρεμιέρα του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» που πρωταγωνιστεί, τους «Απαράδεκτους», τον έρωτα, τις δυσκολίες στη ζωή του.

«Πιστεύω ότι είμαι βαρετός» ήταν από τις πρώτες ατάκες του περιγράφοντας τον εαυτό του.

«Κάνω υπομονή και μία μέρα γίνεται η έκρηξη και μαζεύουμε τα κομμάτια» είπε ακόμα.

«Στην κρίση έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Στην οικογένεια όμως δεν έλειψε τίποτα. Είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Δύο πράγματα έχω, μοτοσυκλέτες και τη βάρκα μου. Εκεί όντως γίνονται υπερβολές. Αυτές είναι οι πολυτέλειές μου.

Κάθε χρόνο πάω 2,5 μήνες με το φουσκωτό. Φέτος με το σίριαλ όχι» είπε.

Μιλώντας για την επιστροφή του στην τηλεόραση και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είπε:

«Είχα πάρα πολύ άγχος, είχα ξεχάσει πώς είναι, είχα 20 χρόνια να δω κάμερα. Έλεγα “μπορώ άραγε;”. Νομίζω πως το θυμήθηκα. Είναι πολύ ωραία δουλειά. Δεν είναι όπως το θέατρο που τα ελέγχεις όλα, εδώ τα ελέγχουν όλα. Αφέθηκα όμως».

Το «Στην υγειά μας» και το τέλος της εκπομπής

«Έλεγα όχι σε ρόλους γιατί δεν γινόταν, λόγω της εκπομπής («Στην υγειά μας»). Η εκπομπή ξεκίνησε όταν με φώναξαν στην ΕΡΤ και τους είπα ότι ξέρω από ελληνικό τραγούδι. Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ τηλέφωνο. Ας πούμε τον Μίκη τον πήρα εγώ τηλέφωνο.

Εγώ είχα ξεκαθαρίσει ότι κάνω μία εκπομπή για το τραγούδι λίγο πριν από μένα και λίγο μετά από μένα. Δεν κάνω μουσικολογική εκπομπή. Εγώ ήθελα να μάθουν τα νέα παιδιά ποιος είναι ο Καλδάρας. Τα πράγματα ξεφεύγανε και ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος.

Θυσίασα ρόλους γιατί από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα. Μου έλεγαν “είσαι καλός, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα”» είπε.

«Εγώ δεν είχα καμία αγωνία για τα νούμερα της εκπομπής. Μετά το τεταρτάκι όταν άρχιζαν να χαλαρώνουν οι γραβάτες καταλάβαινα ότι πάμε καλά. Είναι και η “χημεία” των καλεσμένων. Έπιανα ότι “αυτός ο άνθρωπος θα μου τη χαλάσει την εκπομπή”. Πολλές φορές ένας άνθρωπος έφτιαχνε μια εκπομπή. Λίγες φορές ευτυχώς ένιωθα ότι είμαι πολύ πίσω στην εκπομπή. Ήταν εκτός της αισθητικής μου. Όταν δεν μου άρεσε η εκπομπή φαινόταν».

Οι «Απαράδεκτοι»

Περνάγαμε τόσο καλά που μπορεί να ακουστεί λίγο σνομπ αλλά δεν μας αφορούσαν τα υπόλοιπα» είπε για τους «Απαράδεκτους».

«Δεν μπορώ να με βλέπω στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει η φάτσα μου, η φωνή μου, το παίξιμό μου. Τρώω ωραίες εκπλήξεις έτσι. Είδα Απαράδεκτους πριν από 3-4 χρόνια.  Μου άρεσε γιατί επιβεβαιώθηκε αυτό που είχα στο μυαλό μου ότι η Δήμητρα δεν γράφει αστεία, έχει τρομερές κεραίες. Συγκινήθηκα για το διαχρονικό του πράγματος. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια μαγεία. Να εύχεται κανείς να του τύχει έστω μία φορά.  Αυτό το πράγμα με αυτή τη χημεία και την παλαβομάρα δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι γυναίκες

«Ο έρωτας ήταν για μένα ζητούμενο. Πάντα ήταν αδυναμία μου οι γυναίκες.  Από μικρός έκανα παρέα με τα κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν αυτό περνάει ποτέ και μου είπε “μην ελπίζεις”».

«Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ. Απολαμβάνω πια τη ζωή μου πολύ αλλιώς. Άλλες ποιότητες που δεν τις είχα φανταστεί. Απολαμβάνω που ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζουκάκι, μαθαίνω μόνος μου μπουζούκι. Κλειδώνω κιόλας. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι. Το παιδί μου του παραβιάζω εγώ τη μοναχικότητα γιατί είναι σαν κι εμένα. Εκείνος έχει κλειδιά του σπιτιού μου. Προς το παρόν μένει στη Νάξο.

Όποιος νιώσω ότι απειλεί την ησυχία μου αμύνομαι πάρα πολύ, αντιστέκομαι, σε υπερβολικό βαθμό. Αν μου πουν “γιατί δεν πήρες ένα τηλέφωνο;” μπορεί να με τρελάνει αυτή η φράση, ειδικά όταν είναι από γυναίκα.

Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε.

Κι εγώ έχω περάσει να είμαι στα πατώματα. Πατώματα, πατώματα!

Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει να είναι η άλλη ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε μένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω. Δεν το ψάχνω καθόλου.

Για να με συγκινήσει ο άλλος ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να έχει. Σιγά σιγά προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό το πράγμα.

Πριν από μερικά χρόνια έβλεπα μία πάρα πολύ ωραία κοπέλα και έλεγα “αν και λίγο λέει θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μία ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω τι. Είναι 3-4 χρόνια που είμαι έτσι».

«Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα φτάσει μέχρι τα τέλη Μαΐου. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00.

«Στην πρεμιέρα είπαμε να μαζευτούμε όλοι μαζί να δούμε τα επεισόδια» είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε πόσο ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί παίζουν σε αυτήν.