Σπύρος Πώρος VS Pop Up: «Φτηνά σχόλια του κ@λου στα φιλαράκια τους και μόνο»
Νέα

Σπύρος Πώρος VS Pop Up: «Φτηνά σχόλια του κ@λου στα φιλαράκια τους και μόνο»

Σπύρος Πώρος VS Pop Up: «Φτηνά σχόλια του κ@λου στα φιλαράκια τους και μόνο»

Γιατί τα έβαλε με πανελίστρια της εκπομπής ο γνωστός φωτογράφος;

Ιδιαίτερα εξοργισμένος είναι ο Σπύρος Πώρος με το Pop Up, στο οποίο μάλιστα πρόσφατα είχε δώσει και συνέντευξη.

Η εκπομπή πρόβαλε τις δηλώσεις που έκανε σε όλα τα κανάλια βγαίνοντας από την πρόβα για το MadWalk και όπως είθισται, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τις δηλώσεις αυτές.

Στο βίντεο, λοιπόν, όπως θα ακούσετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη λέει: «Μη βγει κανείς να πει  ότι έκανε καριέρα στο εξωτερικό, όπως  και να ‘χει θα ‘χει κάνει χειρότερη καριέρα από του Σπύρου Πώρου, έχει την καλύτερη».

«Μπράβο του αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, δεν χρειάζεται να μπει ο ένας απέναντι στον άλλον ποιος έκανε περισσότερα και ποιος καλύτερα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Εξοργισμένος, λοιπόν, ο φωτογράφος, έκανε την παρακάτω ανάρτηση, χωρίς να κατονομάζει την «πανελίστρια» αλλά ονοματίζοντας την εκπομπή.

«Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και επειδή μου μεταφέρθηκαν μερικά σχόλια, από πάνελ εκπομπής που τους έδωσα και συνέντευξη πρόσφατα και συγκεκριμένα από το Pop up…

Καλό θα ήταν να προσέχει τι λέει η κάθε πανελίστρια που η μόνη διαδρομή που έχει να επιδείξει είναι η Ομόνοια – Κουκάκι, όταν μιλάω για καριέρα το κάνω ώστε να καταλάβει ο κόσμος πως αυτά που διατυπώνω δεν είναι η άποψη ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζει τον χώρο, η που απλά “προσπάθησε”, όσοι λοιπόν έχουμε κάνει “υπερπροσπάθεια”, και καταξιωθήκαμε, δεν είναι δίκαιο να μπαίνουμε στην ίδια μοίρα όσον αφορά την αξιοπιστία της άποψής μας με όσους απλά προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν, τουλάχιστον όσο διατυμπανίζουν…

Δεν έχω προκαλέσει ποτέ και πάντα ήμουν χαμηλών τόνων, αλλά δεν δέχομαι μέτριους με ανύπαρκτες καριέρες να σχολιάζουν. Το να κάνεις τον ωραίο η την ωραία στην Ελλαδίτσα δεν σημαίνει και πολλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να έχουμε σε αυτή τη χώρα κάτι το οποίο είναι άγνωστο στους περισσότερους και ονομάζεται “αξιοκρατία”… Σέβομαι όλους όσους προσπαθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια βαρύτητα στον χώρο.

Αυτά τα λίγα.. Και όποιος έχει τα @ρχίδια να αμφισβητήσει οτιδήποτε, εδώ είμαι να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μου, φτηνά σχόλια του κώλου στα φιλαράκια τους και μόνο αλλιώς».