Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έτσι τελείωσε την εκπομπή της για φέτος: «Δεν έχουμε εμμονές, δεν έχουμε εμπάθειες…»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έτσι τελείωσε την εκπομπή της για φέτος: «Δεν έχουμε εμμονές, δεν έχουμε εμπάθειες…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έτσι τελείωσε την εκπομπή της για φέτος: «Δεν έχουμε εμμονές, δεν έχουμε εμπάθειες…»

Ποιους συνεργάτες αποχαιρέτισε και με ποιους ανανέωσε το ραντεβού της;

Τελείωσε και το Happy Day για φέτος και καθώς ετοιμάζονται αλλαγές στην εκπομπή τη νέα σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτισε κάποιους συνεργάτες της και ανανέωσε το ραντεβού της με άλλους.

Έτσι, χωρίζουν οι δρόμοι της με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που όπως είπε “κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα”, τη Μαρία Αντωνά που επίσης αποχωρεί ενώ με ερωτηματικό έμεινε o Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία μιας και σύντομα θα γίνει πατέρας.

Από την άλλη, ανανέωσε το ραντεβού της με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά, που τελικά μένει στο Happy Day διότι όπως είπε η παρουσιάστρια “όλοι οι δρόμοι του οδηγούν στο Happy Day”.

“Σας λέμε την αλήθεια…”

Η ίδια η Σταματίνα τελείωσε τη σεζόν που ομολόγησε ότι ήταν δύσκολη:

“Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη και δεν εννοώ μόνο τον κορονοϊό. Οι Έλληνες βγήκαν μετά από μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης και τελικά ήρθε ο κορονοϊός και γυρίσαμε πίσω. Είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε για μία μέρα να είναι στην παρέα σας. Έπρεπε και εμείς να αλλάξουμε τον προσανατολισμό μας. Το σίγουρο είναι ότι στο Happy Day σας λέμε στην αλήθεια, τη δική μας αλήθεια, δεν έχουμε εμμονές, δεν έχουμε εμπάθειες” είπε η παρουσιάστρια και δέχτηκε χειροκρότημα.

Φυσικά ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες προτού δώσει ραντεβού “σε λίγο καιρό” όπως είπε.

https://streamable.com/idrsko

Νωρίτερα είχε αποχαιρετίσει για καλοκαίρι τον Δήμο Βερύκιο τον οποίο ευχαρίστησε θερμά που τη βοήθησε να μπει στα “νερά” του infotainment.

“Άνοιξες την πόρτα κι εγώ μπήκα και να σε ευχαριστήσω και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας” του είπε.

O δημοσιογράφος την έρανε με κομπλιμέντα. “Αν για κάτι χαίρομαι για σένα είναι ότι βοήθησα στο να αναδειχτεί ένα άλλο κομμάτι που έχεις και από τη δουλειά που κάνεις δεν φαίνεται” και αποκάλυψε πως η αείμνηστη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου είχε διακρίνει τις ικανότητες της Σταματίνας.

https://streamable.com/2zq59e