Σταματίνα Τσιμτσιλή (για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό): «Δεν νιώθω κυνηγημένη»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή (για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό): «Δεν νιώθω κυνηγημένη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή (για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό): «Δεν νιώθω κυνηγημένη»

Τι είπε για τους συνεργάτες της στο Happy Day, τον Δήμο Βερύκιο και το ενδεχόμενο 4ου παιδιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη του Τάκη Χατζή και η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στα τηλεοπτικά.

«Είμαι περισσότερο παρουσιάστρια παρά δημοσιογράφος. Έχω βγει όμως στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Σίγουρα στο μέλλον θα ήθελα να κάνω και κάτι που να είναι περισσότερο infotainment. Αμιγώς ενημέρωση δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το υποστηρίξω» είπε.

«Ε, δεν του δίνω και ταπεράκι! Μαγειρεύω όμως» είπε για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τον οποίο όπως είπε συμβουλεύεται σε διάφορα θέματα.

Η συζήτηση ήρθε φυσικά στον πλέον εκρηκτικό της συνεργάτη, Δήμο Βερύκιο.

«Ο Βερύκιος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου. Τώρα τα πάω καλύτερα μαζί του. Στην αρχή παρεξηγιόμουν εύκολα. Τώρα έχω μάθει να κατεβάζω τα volume».

«Με τον Παπανώτα έχω μεγαλύτερη χημεία. Είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυΐα του, το χιούμορ του. Ήθελα πολύ να γυρίσει και δόξα τω Θεώ γύρισε. Και με την Τίνα έχω καλή χημεία. Σε αυτόν τον χώρο είναι ωραίο να συναντάς καλά παιδιά».

«Τυχαίνει επειδή είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος να χαθεί η μπάλα μέσα στην κουβέντα. Αν νιώσω ότι ξεφεύγει κάπου ανοιχτά θα βγω και θα το πω. Έχει τύχει να έρθω σε δύσκολη θέση. Στο τέλος της ημέρας όμως έχω πει “μπράβο, δεν το ΄χασες”».

Έβαλε βέτο για κάποιον συνεργάτη; «Γενικά δεν είμαι των απολυταρχικών αποφάσεων αλλά στην πορεία δικαιούμαι σαν επαγγελματίας να πω κάποια ναι και κάποια όχι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που πάνε να επιβληθούν από το παράθυρο».

https://streamable.com/mfy3my

«Στην ψυχαγωγία όλοι λίγο πολύ νιώθουμε αναλώσιμοι. Τόσα χρόνια στη δουλειά δεν νιώθω ότι έχω κάνει εχθρούς σε αυτή τη δουλειά. Έχω νιώσει  και ανταγωνισμό και ζήλια και έχω ακούσει κουτσομπολιά για μένα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με πολέμησαν. Δεν νιώθω κυνηγημένη, νιώθω καλά» είπε για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.

«Ο Θέμης το θέλει πολύ. Σε αυτή τη φάση όμως δεν θα συναινούσα σε 4ο παιδί. Σωματικά δεν αντέχω. Δεν λέω όχι, μπορεί σε 2-3 χρόνια» είπε.

Στον σύντροφό της την «τσαντίζει» ότι δεν είναι ποτέ στην ώρα του. «Είναι η βασική αιτία καβγάδων».

«Είμαι με τη λογική και το δίκαιο. Αριστερή δεν είμαι να στο πω έτσι» είπε για τις πολιτικές της πεποιθήσεις ενώ ξεχώρισε σαν ρήτορες στη Βουλή τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

«Μου αρέσουν οι σοβαροί» είπε.

https://streamable.com/zcv6ub

Η παρουσιάστρια του Happy Day δήλωσε ότι το μεγαλύτερό της όνειρο είναι να κάνει τον γύρο του κόσμου με κρουαζιερόπλοιο όταν οι υποχρεώσεις της ίδιας και του συζύγου της το επιτρέψουν.

«Θέλω να δω τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι μεγάλα ταξίδια έκανε πριν παντρευτεί.

https://streamable.com/81g3uw