Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γρηγόρη μου, όπως σου είπα, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γρηγόρη μου, όπως σου είπα, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γρηγόρη μου, όπως σου είπα, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό»

Και η ανταπάντηση του Γρηγόρη

Την παρεξήγηση που προς στιγμήν φάνηκε να δημιουργείται ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έλυσε η ίδια η παρουσιάστρια μετά και τις χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του πρώτου.

Η Σταματίνα δήλωσε πως επικοινώνησε με τον Γρηγόρη και του εξήγησε πώς δημιουργήθηκε το θέμα εξηγώντας του ότι καμία κακή πρόθεση δεν υπήρχε.

«Μου αρέσει όταν υπάρχει μια παρεξήγηση να τη λύνω διά ζώσης, έτσι με τον Γρηγόρη έχουμε μιλήσει και με τη σύντροφό του. Γρηγόρη μου, όπως σου είπα, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό. Προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα, ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου. Έτσι σε αγαπάμε κι έτσι σε θέλουμε. Σχολιάσαμε το φώτοσοπ στην αφίσα» εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Επειδή ο κόσμος έχει προβλήματα και είναι αρχή της σεζόν πρέπει να έχουμε θετική διάθεση και να είμαστε μονιασμένοι» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα δήλωσε ότι ζήτησε από τους υπεύθυνους του σταθμού να βγει ζωντανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να λυθεί η παρεξήγηση και στον αέρα.

https://streamable.com/ont2v2

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάντως μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που «εκτιμά και συμπαθεί» και όντως δεν καταλόγισε κακή πρόθεση στο Happy Day. Επέμεινε όμως ότι το 2020 δεν πρέπει να γίνεται καμία πλάκα για τα κιλά κάποιου ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, διέκοψε παιδικό τραγούδι στο ραδιόφωνο που αναφερόταν σε «χοντρή κυρία».

https://streamable.com/lzpkdj