Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια μετά το post για το άνοιγμα των σχολείων
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια μετά το post για το άνοιγμα των σχολείων

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια μετά το post για το άνοιγμα των σχολείων

«Μάχη» έγινε στα social media μετά την ανάρτησή της

Τη θετική της στάση απέναντι στο άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία εξέφρασε χθες με ένα post στο Instagram της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ήταν πολλά. Η ίδια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μίλησε γι’ αυτήν τη «μάχη» για το άνοιγμα των σχολείων που έγινε στα social media και από τον αέρα της εκπομπής της.

Αρχικά, η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που έγινε μετά τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στην εκπομπή της, ανέφερε τα εξής: «Τα παιδάκια μας τη Δευτέρα επιστρέφουν στο σχολείο. Ευχόμαστε αυτό να γίνει με ασφάλεια και να μην είναι προσωρινό γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση και την επιστροφή στην κανονικότητα που τους προσφέρουν οι σχολικές μονάδες. Ελπίζω αυτό να ισχύσει σύντομα και για τα γυμνάσια και τα λύκεια. Ευχαριστούμε τη νέα υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή που έδωσε την είδηση το πρωί στο Happy Day, την ώρα που πλήθαιναν οι φήμες για πιθανή αναβολή αυτής της επιστροφής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Τα σχόλια που δέχτηκε μετά από αυτό το post ήταν πολλά, με αρκετούς να τάσσονται εναντίον της στο άνοιγμα των σχολείων. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα είπε στον αέρα της εκπομπής: « Τι “μάχη” έχει γίνει στο Instagram μου για το άνοιγμα των σχολείων;

Κατέθεσα την άποψή μου ως μανούλα, που χαίρομαι που τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες. Φυσικά και αγχωνόμαστε γιατί ο ιός παραμένει. Αλλά να σας πω ότι εμείς, όποιος δουλεύει, λίγο με το supermarket και κάποιες υποχρεώσεις, έχουμε μια επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παιδάκια μας που τα έχουμε κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους με τα laptop και βγαίνουν μόνο για μια βόλτα με τα πόδια, έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση».

Και συνέχισε: «Εγώ δικαιολογώ τους πάντες και δεν θυμώνω, γιατί είναι μια περίεργη περίοδος όπου τα νεύρα είναι τεταμένα και η υπομονή εξαντλείται»

https://streamable.com/biwzsk