Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε όσα είπε για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη – Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη – Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς – «Πάτε καλά εκεί πέρα έξω;»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε όσα είπε για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη – Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη – Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς – «Πάτε καλά εκεί πέρα έξω;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθάρισε όσα είπε για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη – Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη – Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς – «Πάτε καλά εκεί πέρα έξω;»

Η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει ότι απομονώθηκαν κάποιες φράσεις της, οι οποίες παρερμηνεύτηκαν

Ιδιαίτερα φορτισμένη εμφανίστηκε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με τα όσα υποστήριξε στην χθεσινή της εκπομπή, σχετικά με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια, η οποία υποστηρίζει σθεναρά τα θύματα, σε κάθε περίπτωση, είδε το όνομά της να ακούγεται αρνητικά στα social media, καθώς κάποιοι απομόνωσαν μια φράση της και την κατηγόρησαν ότι προσπαθεί να καλύψει και να υποστηρίξει τους δράστες.

Η ίδια, μπήκε στη διαδικασία να πει ορισμένα πράγματα στους τηλεθεατές και μάλιστα, για τις δύο λέξεις της που ενόχλησαν, ζήτησε συγγνώμη, καταλαβαίνοντας και η ίδια ότι ήταν άστοχη η χρήση τους.

«Νιώθω την ανάγκη να πω 2-3 πράγματα, γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μία φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών, προσπαθώντας να παραποιήσουν εντελώς τα λεγόμενά μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου, είμαι μητέρα, είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, άρα για εμένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών, σε μία εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, όπου έχει ξεσπάσει το metoo και έχουμε εκμετάλλευση γυναικών», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Χθες πάνω σε μια γενική κουβέντα, έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής. Όπου νέοι άνθρωποι, αντί να φλερτάρουν, αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε, κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και τελικά προβαίνουν σε εγκλήματα. Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα που λέω ότι “νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα και να συνευρεθούν”, θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να ξεπλύνω ή να υποστηρίξω. Δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίζω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε ποτέ είχα αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντί τους και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη μπορεί να μπει και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα, όπου φωνάζω και λέω ότι μοναδικό θύμα είναι αυτή η γυναίκα».

«Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων ότι οι λέξεις “νέοι” και “ωραίοι” στον προσδιορισμό ενός καταγγελόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άστοχες και γι αυτό ζητώ συγγνώμη, αλλά σας δεσμεύομαι κοιτώντας σας στα μάτια με όση ψυχραιμία μπορώ να έχω, γιατί ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω, να υποστηρίξω τέτοιους ανθρώπους, θα είμαι απέναντί τους πάντα και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω», κατέληξε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ακούγοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απολογείτε, αδίκως, έγινε έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει.

«Πάτε καλά εκεί πέρα έξω; Έχω δεχτεί τόσα μηνύματα, νομίζετε ότι έχω την όρεξή σας να διαβάζω την κάθε μπαρούδα που λέτε; Που κανένας δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του και να μου πει “Κώστα είμαι ο τάδε κι έχω αυτή την άποψη”. Τι είστε δικαστές; Επειδή είπε η Σταματίνα το “ωραίοι” σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό; Άσε μας ρε Σταματίνα. Οι κομπλεξικοί όλοι που βγάινουν και θέλουν να πουν την άποψή τους. Ξέρετε τι λένε για τις απόψεις», είπε μεταξύ άλλων και σε έντονο ύφος ο Κώστας Φραγκολιάς, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.