Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις”
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις”

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις”

Όσα είπε η παρουσιάστρια για το πώς διατηρεί τις ισορροπίες στην οικογένειά της εν μέσω κορονοϊού

Στον “Τηλεθεατή” που κυκλοφορεί και τη Χρύσα Παχούμη μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη δύσκολη συγκυρία και πώς ισορροπεί τις ανάγκες της εκπομπής της αλλά και αυτές της οικογένειάς της.

“Κάθε μέρα παλεύω για την επιτυχία της εκπομπής. Διαχρονικά έχει δείξει ότι είναι δίπλα στον τηλεθεατή. Δε σχολιάζει με εμμονές και κακία αλλά με διάθεση και χιούμορ”, λέει.

“Η σχέση με τον κόσμο, που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι για μέρα πολύ σημαντική. Και την κρατώ μέσα στην καρδιά μου”, δηλώνει.

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί η παρουσιάστρια λέει:

“Προσπαθώ σε προσωπικό επίπεδο να κάνω περισσότερη δουλειά με τον εαυτό μου, για το τι είναι σημαντικό και τι όχι. Πολλές φορές πέφτω στην παγίδα τού να αναλώνομαι σε χαζομάρες της καθημερινότητας”.

Ο κορονοϊός και η οικογένειά της

“Στις κόρες μου έχω εξηγήσει στο περίπου τι συμβαίνει. Δεν είναι όμως δυνατόν να αντιληφθούν γιατί συμβαίνει και δε θέλω να τις τρομοκρατήσω. Όμως δεν μπορώ και να μην τους εξηγήσω γιατί δε βγαίνουν καθόλου από το σπίτι. Έχω τρία παιδάκια γεμάτα ενέργεια, που με κάποιο τρόπο πρέπει να περάσουν ωραία, να μη στενοχωριούνται και να διατηρήσουν την επαφή τους με το σχολείο. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Ο συνεχής εγκλεισμός δημιουργεί εντάσεις”, λέει.

Μάλιστα εξηγεί ότι κάθε μέρα 1 με 2 ώρες τα παιδιά της κάνουν μάθημα.

Όσο για τον μικρό της γιο, τον Γιάννη, τον χαρακτηρίζει χαϊδευτικά -όπως και όλα τα αγοράκια- “ταλιμπάν” καθώς “παίρνει έναν μαρκαδόρο και θέλει να ζωγραφίσει το γραφείο, τους τοίχους, εμάς, τα ρούχα του”.

“Δόξα τω Θεώ τα παιδάκια μας είναι πολύ τρυφερά, εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Είναι γλυκά παιδιά”, δηλώνει.

Το καλό είναι βέβαια ότι όλοι βλέπουν περισσότερο τον μπαμπά Θέμη Σοφό παρότι και από το σπίτι δουλεύει πολύ, όπως λέει ενώ αποκαλύπτει ότι οι κόρες της έχουν αδυναμία στον μπαμπά τους και εκείνος στις κόρες του.

“Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και πολλές φορές πελαγώνω. Η μεγάλη μου κόρη που έχει γενέθλια 1η Μαΐου μου είπε -και έμεινα μετέωρη να την κοιτάζω- ‘μαμά στα γενέθλιά μου θα είμαστε ακόμα στο σπίτι ή θα μπορέσω να είμαι στο σχολείο και να κόψω τούρτα;’. Απάντησα: ‘ Αγάπη μου, έχουμε καιρό μέχρι τότε. Σκέψου τα παιδάκια που έχουν τώρα γενέθλια και είναι στο σπίτι. Εσύ έχεις και μια ελπίδα’. Προσπαθώ ούτε στον κόσμο μου να είμαι αλλά ούτε να τα στενοχωρώ και να τα τρομοκρατώ”, ομολογεί.