Σταμάτης Γαρδέλης –  Έγινε ξανθός για τις ανάγκες ρόλου και δηλώνει: «Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Νέα

Σταμάτης Γαρδέλης – Έγινε ξανθός για τις ανάγκες ρόλου και δηλώνει: «Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Σταμάτης Γαρδέλης –  Έγινε ξανθός για τις ανάγκες ρόλου και δηλώνει: «Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ποια είναι η γνώμη του για τον Γιώργο Κιμούλη;

Μία αλλαγή που κανείς δεν περίμενε έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στην παράσταση «Αριστοφάνης – Ηρώνδας: Contra Tempo» που θα ανέβει το καλοκαίρι.

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά του έκλεψε την παράσταση όσο ο ηθοποιός μιλούσε για το πόσο του αρέσει να «διαβάζει» τους ανθρώπους, τη φύση και τα φαινόμενα.

Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια μετά τη «Φάρμα» και οι κόντρες που είχαν στο παιχνίδι ανήκουν πια στο παρελθόν. «Τώρα στη Θεσσαλονίκη είμαστε σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον Ψωμιάδη και τα πίνουμε» αποκάλυψε.

Παρά τη φήμη ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης στον χώρο εκείνος τον θαυμάζει και θεωρεί πως το εκτόπισμά του είναι γιγάντιο.

Το ίδιο εκτιμά και τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, και μάλιστα δηλωνει ότι θα ήθελε διακαώς να συνεργαστούν.

«Σαν τρελός θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε.