Σταμάτης Γονίδης: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»
Νέα

Σταμάτης Γονίδης: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

Σταμάτης Γονίδης: «Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο»

Τι είπε για τις αντιδράσεις των ανθρώπων στα λεγόμενά του

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούογλου στο The 2Night Show βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια για τις δύο εξαρτήσεις του, για τις πνευματικές του αναζητήσεις, για τη σύντροφο της ζωής του, αλλά και για τη μικρή του κόρη που πρόσφατα βαπτίστηκε.

Ο παρουσιαστής θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποια φορά που τον στεναχώρησε, με τον δεύτερο να του τονίζει ότι δεν θέλει συγγνώμες. «Εγώ πρέπει να συγχωρώ τον εαυτό μου κάποιες φορές, όταν κάνω λάθος επιλογές, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτές».

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στη μικρή του κόρη και τόνισε ότι αυτή τη φορά ζει πώς είναι να έχεις ένα μωρό. «Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου. Τις απολαμβάνω. Οι μεγάλες μου κόρες έχουν μεγάλη αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν στη ζωή μου όλα αυτά».

Ο τραγουδιστής έχει φτάσει δυο φορές στην απελπισία, ωστόσο κατάλαβε γρήγορα ότι δεν θα μπορούσε να μην τραγουδάει. Αν όμως είχε σταματήσει τότε, θα μπορούσε να δουλέψει ως μηχανικίς, ή σε αρτοποιείο. Ξέρει από αγροτική ζωή αλλά και ζωγραφική.

Για το πώς αντιδρούν ορισμένοι στα λεγόμενά του, απάντησε: «Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει».

Ο ίδιος έχει τσακωθεί μια φορά στη ζωή του για τη θρησκεία. «Μάλωσα με έναν που έβριζε την Παναγιία. Βρίζει τα Θεία κάποιος που είναι δειλός και δεν μπορεί να βρίσει αυτό που είναι απέναντί του. Η Παναγία είναι αγάπη και δεν θα σε πειράζει».

Στον Σταμάτη Γονίδη έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά «τώρα είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις».

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα τατουάζ που έχει ζωγραφίσει στο κορμί του, ένα εξ’ αυτών του Αγίου Στέφανου. «Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα».

Από μικρός, η οικογένειά του τον έβαζε να τραγουδαει και όταν τον μάλωναν, το κλάμα του το έκανε αμανέ.

«Οι λαϊκοί τραγουδιστές αυτήν την περίοδο είμαστε λίγοι και περιφρονημένοι», σχολίασε αναφορικά με την εποχή που διανύουμε στη μουσική.

«Εχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», δήλωσε και αναφέρθηκε στις προφητείες. «Βλέπω έναν άνθρωπο και του λέω έχεις αυτό. Αυτά δεν είναι δικά μου…».

https://streamable.com/u4vshw

«Έχω μια υπέροχη φυναίκα και της λέω συνέχεια ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος να πω συγγνώμη είναι εκείνη, κανένας άλλος» κατέληξε.